Elmagyarázná valaki, hogy az ELTE Neptun hogy működik?
Figyelt kérdés
Hogy kell aktiválni a félévet, valamint hogy kell tárgyakat felvennem vele?
Nekem nagyon bonyolultnak tűnik...
2013. aug. 17. 12:02
1/11 anonim válasza:
Aktiválni úgy, hogy Ügyintézés -> Beiratkozás
és ahol a szakod neve van, ott a sor végén van egy kis + jel, arra kattintasz és Beiratkozás. Elvileg ennyi az aktiválás.
Az órafelvételt nem tudom, mert nekünk azt mondták, hogy ne vegyünk még fel semmit, majd a gólyatáborban mindent elmondanak, hogy mit érdemes / mit nem kell felvenni (BTK amúgy). :)
2/11 anonim válasza:
Ne aggódjatok, semmiről nem fogtok lemaradni! A Neptun minden egyetemen egyforma, egy bizonyos időponttól (amikortól a fent említettek szerint be kell íratkozni) aktív! Küldik majd az értesítőt, hogy mikor lesz a tárgyfelvételi időszak (egészen hosszú kb egy hónap szokott lenni) ez időben még szabadon variálhatod az órarendet! Sok helyen a gólyáknak a tanulmányi osztály veszi fel az első éves tárgyakat, de ezt majd tényleg el fogják mondani a gólyatáborban!
3/11 A kérdező kommentje:
Én is BTK. Benne vagy a gólyatáboros csoportban? :)
2013. aug. 17. 13:17
4/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Igen, benne vagyok :D
5/11 A kérdező kommentje:
És milyen szakra mész?
2013. aug. 18. 18:41
7/11 A kérdező kommentje:
Kommunikáció. És melyik kolira vettek fel? :)
2013. aug. 18. 19:57
9/11 anonim válasza:
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy kb. mennyi idő, míg megérkezik a gyűjtőszámlára a pénz? Önköltséges szakra fogok járni és pénteken utaltam át a pénzt
10/11 anonim válasza:
Szerintem most nem fog szerdáig megérkezni, hosszú hétvége van, plusz még az egyetem is most szüneten van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!