Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kapom meg az Elte...

Mikor kapom meg az Elte neptunomba a beiratkozási csomag 2013-at?

Figyelt kérdés
Már régóta várom és nem jött meg de enélkül nem tudok beiratkozni, az Elte BTK honlapján van, hogy kell a csomag és küldik az Neptunba. Valamiért nem jött meg és persze a telefont senki sem veszi fel. Hol tudnék ez ügyben érdeklődni ?

#ELTE #csomag #beiratkozási
2013. aug. 16. 17:02
 1/9 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok. én egyenlőre még várok hátha... majd beiratkozás előtti héten, ha addigra sem lesz a neptunban, felhívom őket. Akkor már csak lesz tanulmányi osztály...
2013. aug. 18. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
én se találok a neptunban semmilyen beiratkozási lapot se mást...xD egy kalap szar az egész. Azt se lehet tudni, hogy postai úton egyáltalán küldenek-e vmi levelet... -.- őrület ami a mai világban folyik
2013. aug. 21. 10:26
 3/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Van nálatok azóta valami változás? Fel tudtátok őket hívni ezügyben? Én is hiába keresem a beiratkozási csomagot...

2013. aug. 21. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:

emailben érdeklődtem és közöltél h nem küldenek, csakis online módon kell mindent elintézni..

ti milyen szak? én pszicho

2013. aug. 21. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
közölték.- bocsi a hibáért
2013. aug. 21. 12:21
 6/9 anonim válasza:
Jaja, online kell intézni, a Neptunon keresztül, de azt írták, hogy a Neptunból ki kell nyomtatni a beiratkozási csomagot, amit viszont én nem találok sehol :S
2013. aug. 21. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
erre azt válaszolták hogy még nem elérhetőek a dokumentumok..én meg visszairtam h remélem azért beiratkozásig elérhetőek lesznek.xD
2013. aug. 21. 13:20
 8/9 anonim válasza:
Hát de aranyosak... Arra kíváncsi vagyok, hogy az állami támogatásban felhasznált félévekről szóló nyilatkozathoz kell-e aláírás az előző egyetemről, ahol a BA-t csináltam. Mert lehet nem midnenkinek van a beiratkozás előtti utolsó 2 napban ideje arra, hogy rohangáljon az előző egyetemére :S
2013. aug. 21. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
hát én szerencse hogy nem telefonon érdeklődtem mert akkor elküldtem volna a jó ... anyjukba... xD ígyis tiszta hülyének nézik az embert...
2013. aug. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!