Hogyan zajlik az érettségi? Tényleg igaz, hogy még azt is nézik, hogy hogy ülsz? A tanár folyton evvel riogat! Nagyon idegesítő!
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 14:16
1/4 anonim válasza:
nem, azt nem nézik
hogy ülsz :)
szerintem annyira nem volt nehéz
most csinálom a kereskedelmi vizsgát
az szerintem nehezebb
2/4 anonim válasza:
vagyis úgy értem hogy most készülök vizsgára ami jövő
évben lesz remélem sikerülni fog...
3/4 anonim válasza:
nem annyira vészes,csak ijesztgetnek h.komolyan vedd...szerintem a tanár arra gondol,h.a testttartásod sokat elárul,ha összehúzódsz,akkor esetleg úgy tűnhet,pánikolsz..csak lazán.nyugi.nem esznek meg.nem érdekük megszívatni.csak 1-2 ilyen pervert tanár van..
amúgy nyugi!!!!!semmi extra...ezt anno én se hittem el,de tényleg.semmiben se másabb mint egy normál felelés.csak nagyobb az anyag,de időd meg van felkészülni,és nem feltétlen kell bemagolni a dolgokat....ha rendesen készültél 4(6)évig,nem lesz gáz.ne engedd h.beparáztassanak!
4/4 anonim válasza:
A középszintű érettségi nálunk egy vicc volt konkrétan. Nem kell véresen komolyan venni mindent, aránylag nagy lazaság lesz, de ne égesd magad puskázással meg csalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!