B kategóriás vezetői tanfolyam kérdés?
Levezettem forgalomban 56 órát. Elvitt vizsgázni az oktatóm, de megbuktam. Befizettem a vizsgadíjat,aztán arról volt szó, hogy csak 1 órát vezetünk még, mert elég jól megy, meg simán meg tudnám csinálni a vizsgát (a technikai része elvileg marha jól megy, akkor bakizok, ha bestresszelem magam, és kapkodni kezdek - ezért húztak meg múltkor is). Erre közli velem, hogy még 7 órát akar vezettetni! Lebeszéltem róla, így csak 4 órát kell befizetnem, ebből egy a VIZSGAÓRA díja. Tehát 3 + óra, és a vizsga. Ez másoknál is így van?? A vizsgaórát is be kell fizetni úgy, mintha szimplán csak vezetgetni mennék? És egyáltalán normális dolog, hogy 60 órát levezettet velem, annak ellenére, hogy szerinte nagyon jól megy a vezetés, és ezt más is így látja?
Köszönöm a válaszokat!
Igen,plusz 1 óra az a vizsgaóra.
Nekem is azt mondta az oktatóm a kötelezően levezetett 29 óra után h vegyek még 8at mert nem megy .... Aztán én csak 4et vettem(ennyire volt pénzem) és bele is lépett a fékbe a vizsgán! Szóval minden a pénzről szól!!!
Na nekem is belelépett a vizsgán a fékbe!
(Már az ő oldalán) Undorítóak tudnak lenni az oktatók.
Csak a pénz számít. Még tudnék erről "mesélni".
Meg állandóan féltette a kocsiját
Az oktató egyébként bármikor megteheti, hogy belelép abba a rohadt fékbe. Hiába csinál az ember akármit.
Ja és csak max. háromszor lehet bukni, ha jól tudom.
Utána valami pályaalkalmasságira kell menni
Te jó ég... Remek. Akkor számíthatok rá, hogy még jobban lehúznak...
Egyébként ha jól tudom, nem a 3., hanem 4. vagy 5. vizsga után kell PÁV-ra menni.
Köszönöm a válaszokat!
1.vagyok.
5. bukás után kell PÁVra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!