Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » B kategóriás vezetői tanfolyam...

B kategóriás vezetői tanfolyam kérdés?

Figyelt kérdés

Levezettem forgalomban 56 órát. Elvitt vizsgázni az oktatóm, de megbuktam. Befizettem a vizsgadíjat,aztán arról volt szó, hogy csak 1 órát vezetünk még, mert elég jól megy, meg simán meg tudnám csinálni a vizsgát (a technikai része elvileg marha jól megy, akkor bakizok, ha bestresszelem magam, és kapkodni kezdek - ezért húztak meg múltkor is). Erre közli velem, hogy még 7 órát akar vezettetni! Lebeszéltem róla, így csak 4 órát kell befizetnem, ebből egy a VIZSGAÓRA díja. Tehát 3 + óra, és a vizsga. Ez másoknál is így van?? A vizsgaórát is be kell fizetni úgy, mintha szimplán csak vezetgetni mennék? És egyáltalán normális dolog, hogy 60 órát levezettet velem, annak ellenére, hogy szerinte nagyon jól megy a vezetés, és ezt más is így látja?

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 14. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen,plusz 1 óra az a vizsgaóra.

Nekem is azt mondta az oktatóm a kötelezően levezetett 29 óra után h vegyek még 8at mert nem megy .... Aztán én csak 4et vettem(ennyire volt pénzem) és bele is lépett a fékbe a vizsgán! Szóval minden a pénzről szól!!!

2013. aug. 14. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Na nekem is belelépett a vizsgán a fékbe!

(Már az ő oldalán) Undorítóak tudnak lenni az oktatók.

Csak a pénz számít. Még tudnék erről "mesélni".

Meg állandóan féltette a kocsiját

2013. aug. 14. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Az oktató egyébként bármikor megteheti, hogy belelép abba a rohadt fékbe. Hiába csinál az ember akármit.

Ja és csak max. háromszor lehet bukni, ha jól tudom.

Utána valami pályaalkalmasságira kell menni

2013. aug. 14. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Te jó ég... Remek. Akkor számíthatok rá, hogy még jobban lehúznak...

Egyébként ha jól tudom, nem a 3., hanem 4. vagy 5. vizsga után kell PÁV-ra menni.

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 14. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

5. bukás után kell PÁVra menni

2013. aug. 14. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a gázra lépett rá, mert hogy zöld volt a lámpa, én meg direkt lassan mentem, hogy ha piros lesz ne a satuféket nyomjam be, a vizsgáztató nem vette észre, szerencsére át is mentem elsőre, és szerencsére az oktatóm is rendes volt.
2013. aug. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!