Óvónők! Mennyit kerestek? Meg tudtok élni a fizetésetekből?
Figyelt kérdés
Lépten-nyomon azt hallom, hogy csak óvónőnek ne menjek, mert nem lehet megélni annyi pénzből. Szerintem annyira azért nem szörnyű a helyzet. Én más szakmát el sem tudnék magamnak képzelni a jövőben, de mindenki megpróbál lebeszélni az álmomról.2013. aug. 13. 20:49
1/1 anonim válasza:
minimálbér az én tudtommal. Én is annak szeretnék tanulni de nincs pénzem a fősulira sajnos. Tanulj nyelvet mellé és nyelvi óvodában többet kereshetsz vagy pedig külföld.(határ mentén Ausztriába stb már jól kereshetsz és ha ügyes vagy még magyar gyerekeket nevelhetsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!