ELTE TTK TO most is lehet menni?
Prikoszovich Mihályhoz kellene bemennem kurzuselfogadtatás miatt, de rémlik mintha láttam volna, hogy a TO július 28-tól (?) szünetel...
Köszönöm a segítséget!:)
Esetleg ELTE TTK TO honlap?
Esetleg egy email írása?
Hogy vettek fel téged egyetemre?
Ó de kedves vagy!
Remélem, sok Hozzád hasonló kiváló elmével lesz szerencsém találkozni az egyetemen!
Szerinted nem néztem a TO honlapját?:)
A fent említett munkatársnak csak az e-mail címét látom, és gondoltam, mielőtt hosszú órákat/napokat várnék a válaszára, itt is megpróbálok infóhoz jutni.
Felesleges erőltetned a kis ujjacskáidat, ha nem tudsz segíteni.:)
Próbáltál odatelefonálni?
Nem vették fel?
Mailre nem biztos, hogy (hamar) válaszolnak.
Tegnap már zárva voltak, ma elvileg egyáltalán nincsenek is bent, úgyhogy telefonálni is holnap tudok leghamarabb.:(
Eddig azért nem is kerestem őket, mert gondoltam megvárom a levelet, hogy átvettek, és abból majd hátha több infóm lesz, majd akkor ráérek a kurzuselfogadás miatt rohangálni.
De már jócskán benne vagyunk az augusztusban, és még mindig nincs meg a levél. (De tuti átvettek, mert felhívtak a TO-ról.)
Most meg azért kezdett el aggasztani ez kicsit, mert a TO naptárában azt látom, hogy már megkezdődött a kurzusfelvétel!
Nekem meg még Neptunom sincs!
Köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!