Minden esetben kell kötni a felsőoktatási intézménnyel képzési szerződést?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet amiben megjelölték hogy többek között a kiküldött képzési szerződést is vigyen magammal aláírva. Nekem ilyet nem küldtek ki, és nem tudom, hogy ők felejtették ki vagy nincs is rá szükség. Egy főiskola államilag támogatott felsőfokú szakképzéséről van szó. Egy ismerősom akit ugyanebbe az intézménybe vettek fel más karra és fizetősre, ő kapott szerződés mintát is.
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. aug. 13. 09:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem írj nekik/hívd fel őket, és kérdezd meg, az a legbiztosabb. Valószínűleg kifelejtették.
2/3 anonim válasza:
Véletlenül nem mellékeltek olyan szerződést.
Mindenképp szólj be nekik, hogy azt írták a levélben, hogy küldik a szerződést, de neked nem volt benne és most mi a teendő.-
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben akkor felhívom őket az lesz a legjobb. Csak eddig nem voltam benne biztos hogy az ő tévedésük volt. Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 14. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!