Ez most halál komoly?
Figyelt kérdés
remélem ez csak egy rossz vicc. rész a cikk de én most láttam először. valaki tud erről valamit?
2013. aug. 12. 20:45
1/8 anonim válasza:
én ezen már meg sem lepődök. mint ahogy azon se, ha veszek a cba-ba egy rágót, 10 db zsemlét, meg egy üdítőt, és a kedves, bájos mosolyú pénztáros leányzó nem bírja ezt összeadni számológép nélkül.
2/8 unbelieveable válasza:
tekerj le az oldal leges legaljára és megkapod a választ
3/8 anonim válasza:
"és a kedves, bájos mosolyú pénztáros leányzó nem bírja ezt összeadni számológép nélkül."
Nem egyszer kihívás összeadni, hanem az összes vevőnek a 8 órás műszakban...
4/8 anonim válasza:
#3: hahaha, ezen jót nevettem. alap matek nem megy?
5/8 anonim válasza:
Kacsa! Kamu
Webhir.com © 2013 | INC Rseearch, LLC. Az oldalon megjelenő cikkek valóságtartalma kétséges, látogatottsága kevés.
Forrás: [link]
6/8 anonim válasza:
"#3: hahaha, ezen jót nevettem. alap matek nem megy?"
Gondolom az érettségit te is számológép nélkül tetted le, hiszen alap matek...
7/8 anonim válasza:
#4 Azért egyszer kipróbálhatod, hogy 8 óra hosszán keresztül mennyire fárasztó random értékű és mennyiségű számokat összeadni:) Amúgy örülj neki, hogy beütötte a számológépbe. Ha meg rosszul adna vissza, akkor azért magyaráznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!