Emberi erőforrások szak tulajdonképpen mit takar?
Figyelt kérdés
Mik a feladatai, el lehet vele helyezkedni?2013. aug. 12. 19:03
11/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat 72%-os válaszoló, de nem a felvis maszlagra voltam kíváncsi, azt én is megtaláltam.
inkább valami személyesebb tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
és igaz, hogy magas pontszámokkal lehetett csak bekerülni, de van államilag támogatott hely.
2013. aug. 12. 19:46
12/15 anonim válasza:
Igazad van rossz évet néztem.XD
13/15 anonim válasza:
Akkor azt írd, hogy az odajárók személyes tapasztalatára vagy kíváncsi, nem azt hogy mit takar a szak. És még te csodálkozol, hogy mást kérdezel mint amire kíváncsi vagy és nem arra kapsz választ.... Senki se gondolatolvasó.
14/15 anonim válasza:
Mellesleg igen... ha nem azt írtad volna, hogy mit takar a szak, hanem személyes tapasztalatokat vársz akkor nem másoltam volna be a "felvis maszlag"-ot.
15/15 anonim válasza:
443 pontot vétek lenne egy ilyen szakra pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!