Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A BKF re beíratkozáshoz...

A BKF re beíratkozáshoz milyen papírok szükségesek?

Figyelt kérdés
vidékről vagyok és nincs semmi kedven más napokon felmenni egy nap alatt szeretném lezavarni :D

#oktatás #BKF #Felsőiskloa
2013. aug. 11. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy kaptál egy tájékoztató levelet, amiben értesítenek a felvételről és a beíratkozás menetéről. Abban benne van, milyen dokumentumok kellenek. Ha ezt nem tudod érteélmezni, inkább ne is kezdj el főiskolát.
2013. aug. 12. 11:26
 2/5 anonim válasza:
E-mailben kellett kapnod egy pdf tájékoztatót, abban minden információ benne van, mit kell vinni és mikor lesz az adott szaknak a beiratkozása. Ez tuti, mert én is BKF-es vagyok :)
2013. aug. 12. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy egyáltalán nem a kérdésre válaszolok de NAGYON gondold meg, hogy be-e akarsz iratkozni. Inkább várj egy évet érettségizz újra(tudom, hogy pénz de az a szintű lehúzás ami ott megy ahhoz képest semmi) tegyél nyelvvizsgát és jövőre felvételizz újra.
2013. aug. 13. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs ha elvetem a kedved de merő jóindulatból írom. Nem egy ismerősöm járt oda egyik szakács másik raktáros lett Angliában hosszú álláskeresés után.
2013. aug. 13. 15:43
 5/5 anonim válasza:
Ez a kommunikáció marhaság sehonnan se ér semmit, de vannak ott jó üzleti képzések is, eltét se írnám le csak azért mert van ott bölcsészképzés.
2013. szept. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!