Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Ha lenne lehetőségetek dönteni az albérlet és a kollégium között, melyiket választanátok? Találtam egy szuper albérletet, aránylag olcsó is, viszont ott is egy lánnyal laknék egy szobában, csak szekrényekkel lenne kialakítva így egy kis saját terem. Viszont gólya vagyok és senkit sem ismerek a csoporttársaim között, ezért elvileg jobb lenne a kollégium. Mennyire van meghatározva, hogy mikor kik jöhetnek hozzám, mikor hova mehetek?2013. aug. 10. 18:09
1/2 anonim válasza:
Első évben sanszos, hogy nem kapsz kolit.
2/2 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan a maga előnye. Engem felvettek koliba, de a körülmények miatt (elég lepukkant volt) még aznap albérletbe költöztem a gólyatáboros szobatársamhoz. A koli azért jó, mert mindig van társaságod - bár általában még akkor is, amikor nem vágysz rá :D meg hát a gyakori bulik miatt, bár a zenétől garantáltan nem fogsz tudni tanulni, amikor igazán rád férne. Meg hát kolija válogatja, hogy milyen közel van a sulihoz, nálam pl. ez is egy előny volt, mert gyakorlatilag egy területen helyezkedett el, de csak közös zuhanyzó-mosdó volt szintenként, és az albérletben sokkal kényelmesebb meg higiénikusabb, hogy vagytok egy fürdőre 2-3an, ami biztosan van takarítva. A koliban van minimális kötöttség, mint pl. ha valaki ott alszik, azt be kell jelenteni, fizetni kell érte, általában kártyás rendszer van (tehát ha valaki fel szeretne hozzád menni, vendégkártyát kell kérnie, és x időpontig távoznia kell - nálunk éjfélig, máskülönben ki kell fizetnie az éjszaka árát.) De tény, hogy a koliban sokkal jobban lehet ismerkedni, bár ha elmész a gólyatáborba, szerintem pár csoporttársaddal össze fogsz verődni azalatt a kb. egy hét alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!