Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimiben a 11. évfolyam nehéz?

Gimiben a 11. évfolyam nehéz?

Figyelt kérdés
Ismerőseim azt mondják rosszabb,mint a 10.,mert van fakultáció + a tanárok is többet várnak,mert 12.-ben érettségi.
2013. aug. 10. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Hát igen, egyre nehezebb az élet, csak szoktatnak hozzá! De ha tanulsz rendszeresen, nem lehet gond! ;)

18/L

2013. aug. 10. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én is 11-es leszek. valószínűleg nehezebb mint a 10. mert már számítanak az év végi jegyek továbbtanuláshoz.
2013. aug. 10. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen az éven végeztem, úgyhogy még nincs olyan messze az, amikor 11.-es voltam. És igen, tényleg sokkal nehezebb, mint a 10. osztály, főleg a fakultációk miatt.

Ha nálatok nem kötelező egyre sem járni, akkor is érdemes valamelyikre jelentkezni, mert az érettségi is sokkal könnyebb lesz úgy, hidd el. :)

Mi már 11.-ben elkezdtünk készülni az érettségire, nem voltak nagyon nehéz feladatok, csak nagyon időigényesek, és mellette az órákra is kellett készülni.

REngeteg esszét kellett beadni, meg házidolgozatokat, a házi feladat is sokkal több volt, főleg matekból. Idegen nyelvekből rengeteg j szót kellett tanulni, meg sok szöveget fordítani...

De szorgalommal minden megoldható volt, nem kell félni ettől az évtől sem jobban, mint az eddigiektől. :)

2013. aug. 10. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg sokkal egyszerűbb mint a 10. osztály. :) Nem tudom indokolni, de nekem a 10. nehezebbnek tűnt, több tantárgyam volt. 11. év elején ha csinálsz előrehozott érettségit, akkor kiesik majd 5 nyelvórád. Én is így csináltam, volt, hogy 5 órám volt így egy nap.
2013. aug. 10. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az ilyen töltelék tantárgyak mint pl. ének, rajz teljesen eltűntek. Nem szerettem ezeket soha.
2013. aug. 10. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tapasztaltam, hogy olyan sokkal nehezebb lett volna. Igaz bejönnek a fakultációk, a kémia azért elég húzós volt nekem, bevallom valami brutális módon agyilag fáradtan tértem haza sokszor 7.,8. óra után. Mégsem tűnt nekem teljesíthetetlennek, szóval ne izgulj! :) Emellett rengeteg osztálytársam javított az átlagán, és nálunk az év végi jegyeknél is engedékenyebbek voltak a tanárok, pont azért, mert ez már "bele számít". Szóval rávehetők voltak a jobb jegyek megadására(bár én nem szoktam volt kihasználni ilyen dolgokat, de sokaknak jól jött)
2013. aug. 10. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
csak nálunk maradnak az ilyen gagyi töltelék tantárgyak? kiesett a rajz/ének, helyette jön utolsó két évben a művészettöri :@
2013. aug. 10. 18:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Nálunk csak a földrajz megy ki:( Többi marad,a fak. meg kötelező
2013. aug. 10. 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azokat tanuld elsősorban, amik számítanak neked a pontszámításban majd! ;) (matek, töri, magyar, nyelv, választott term.tud. tantárgy)

Csinálj minél előbb előrehozott érettségit nyelvből + nyelvvizsgát, mert hatalmas előny, és még most ráérsz, ne 12.-re hagyd!

Nekem a 12. nagyon laza volt, heti 11 lyukasórával :D előrehozottan megcsináltam 11.-ben a németet, majd 12. év őszében meg matek közepet, amit már úgy tudom, nem lehet. :/ így kiesett 5 nyelv meg 6 matekfakt :) magam készültem az emeltre, nem kellett bejárnom órákra, hát gondolhatod, mikor szerdán 1 órám volt! :D

Faktot abból vedd fel, ami kell a továbbtanuláshoz, illetve ha szeretnél vmiből emeltezni, mert az nagyon sokat fog jelenteni, amit ott plusszban tanulsz - már ha olyan a tanár!

2013. aug. 10. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal könnyebb volt. Nyelvből még az őszi időszakban letettem az emelt szintűt és akkor nem kellett bejérnom rá, így volt, hogy napi 3 órám volt csak :) Persze a fakultációk nehezek voltak, én kémiából egyszerre csináltam a két éves fakultációt, hogy azt is le tudjam hamarabb. Az tényleg nem volt egy könnyű dolog, de azért teljesíthető. Valóban elkezdik mondogatni a tanárok, hogy jövőre érettségi és egész évben ezt szajkózzák, de azért nem lesznek rabszolga hajcsárok ők sem. A töltelék tárgyak (etika, média, művtöri, tánc és dráma) meg jók aludni és pihenni. A tanárok is tudták, hogy van fontosabb tárgyunk, mint az övék, és így is álltak hozzá szerencsére :)
2013. aug. 11. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!