Gimiben a 11. évfolyam nehéz?
Hát igen, egyre nehezebb az élet, csak szoktatnak hozzá! De ha tanulsz rendszeresen, nem lehet gond! ;)
18/L
Én ezen az éven végeztem, úgyhogy még nincs olyan messze az, amikor 11.-es voltam. És igen, tényleg sokkal nehezebb, mint a 10. osztály, főleg a fakultációk miatt.
Ha nálatok nem kötelező egyre sem járni, akkor is érdemes valamelyikre jelentkezni, mert az érettségi is sokkal könnyebb lesz úgy, hidd el. :)
Mi már 11.-ben elkezdtünk készülni az érettségire, nem voltak nagyon nehéz feladatok, csak nagyon időigényesek, és mellette az órákra is kellett készülni.
REngeteg esszét kellett beadni, meg házidolgozatokat, a házi feladat is sokkal több volt, főleg matekból. Idegen nyelvekből rengeteg j szót kellett tanulni, meg sok szöveget fordítani...
De szorgalommal minden megoldható volt, nem kell félni ettől az évtől sem jobban, mint az eddigiektől. :)
Azokat tanuld elsősorban, amik számítanak neked a pontszámításban majd! ;) (matek, töri, magyar, nyelv, választott term.tud. tantárgy)
Csinálj minél előbb előrehozott érettségit nyelvből + nyelvvizsgát, mert hatalmas előny, és még most ráérsz, ne 12.-re hagyd!
Nekem a 12. nagyon laza volt, heti 11 lyukasórával :D előrehozottan megcsináltam 11.-ben a németet, majd 12. év őszében meg matek közepet, amit már úgy tudom, nem lehet. :/ így kiesett 5 nyelv meg 6 matekfakt :) magam készültem az emeltre, nem kellett bejárnom órákra, hát gondolhatod, mikor szerdán 1 órám volt! :D
Faktot abból vedd fel, ami kell a továbbtanuláshoz, illetve ha szeretnél vmiből emeltezni, mert az nagyon sokat fog jelenteni, amit ott plusszban tanulsz - már ha olyan a tanár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!