Mennyibe kerül a gimis magyar tanár óradíja, ha külön órákat kérek?
Újra szeretnék érettségizni, tehát nem járok most jelenleg iskolába, és szeretnék tovább tanulni, de magyarból emelt szintű érettségit kell tennem. Hol és mennyiért találok ilyen tanárt?
Köszönöm a válaszokat
Hát ha emelt szinten készít fel, akkor biztosan sokkal többe, mintha csak egy sima közép lenne. A mi sulinkban a középszintű felkészítők úgy 1200-2500 között mozognak attól függően, hogy mennyire jó a tanár, és mennyire sokan járnak hozzá. Szerintem egy emeltes óráért elkérhetnek 2000-3500 Ft-ot is (persze ez időtartam függvényében is változhat, nem mindegy, hogy 45, 60 vagy 90 perc, és az sem, hpgy hányszor mész egy héten)
Szerintem az is jó lenne, ha olyan tanárhoz járnál, akit ismersz legalább látásból, hátha így kevesebből kijön majd egy-egy óra. (Legalábbis nálam így volt, feleannyiért vállalt a tanárom egy órát, mint másoknak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!