Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 23 évesen egy főiskolai...

23 évesen egy főiskolai szakmával és egy OKJ-s szakmával belevágni újabb szakmába?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy OKJ-s szakmát, aztán elmentem főiskolára és sikeresen lediplomáztam. Azonban a számításaimat nem találom, úgy érzem végig tévúton jártam és most csak gyötrődöm, hogy hogyan tovább munka nélkül?! Fogadjam el ezt, próbáljak meg keresni valami munkát, még akkor is, ha nem a szakmában találnék, vagy fizessek többszázezret, hogy ismét belekezdjek egy újabb OKJ-s szakmába, egy olyanba ami érdekel is kiskorom óta? Te mit tennél a helyemben?

2013. aug. 9. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Én legelőször megpróbálnék munkát szerezni azzal amim van (mert ugye a pénz sosem jön rosszul).
2013. aug. 9. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát én nem lennék ilyen balfa....sz:)

Szerinted végezz el még egy büfészakot;)

2013. aug. 9. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat.
2013. aug. 9. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért, az én hozzászólásommal mi volt a gond?

#1 válaszoló.

2013. aug. 9. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Nincs baj vele, előre köszöntem meg a továbbiaknak, okulva a második válaszadó agymenéséből.

Próbálok munkát keresni, de az az igazság, hogy nincs. Rengeteg mindent végigjártam és semmi. Főleg államigazgatással és uniós fejlesztésekkel kapcsolatos a szakmám, de nem kellek. Gondoltam belevágok egy szakácsképzésbe, vagy cukrászba. Ez világ életemben érdekelt és ha nem is keresném halálra magam szakácsra sok helyen szükség van. Vagy nincs igazam? Vessem el az ötletem?

2013. aug. 9. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy szakácsokra és cukrászokra olyan nagy a kereslet?
2013. aug. 9. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Ausztriába elég nagy kereslet van a szakácsokra és elég jól is keresnek.
2013. aug. 9. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Magyarországon nincs rájuk kereslet?

Én akármelyik munkakereső oldalon nézem, mindenhol vannak szakácsállások. De lehet megint félreinformálódom és bedőlök a csábító ígéreteknek. Már tényleg nem tudom mi lenne a jó.

2013. aug. 9. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát mindenesetre ahogy hallottam sokkal inkább szakács, mint cukrász.
2013. aug. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!