Ha az iskolában elírják a bizonyítványt, akkor annak a javitása a tanár által okírathamisításnak minősül?
Figyelt kérdés
A naplóba évvégén rajzhoz 2-es volt beírva, de még osztályozó előtt a rajztanár szólt az ofőnek, hogy javítsa ki 3-masra, az ofő elfelejtette és utánna is szólt a rajztanár, hogy a bizonyítványba 3-mast írjon, de az ofő ezt is elfelejtette (talán abból adódik, hogy egy hülye kis csitri) kikaptam a bizonyítványt és bementem az igazgatóhoz, hogy elírta az ofő és jött a rajztanár i, hogy az 3-mas, erre aztmondta az igazgató, hogy nem érdekli, meg hogy nem javítja ki, mert az okírathamisításnak minősül.2008. jún. 28. 18:43
1/4 anonim válasza:
Elvileg lehetséges a javítása, hiszen nekem is feljavították a biológiámat 3-asról, 4-esre, de az 3 éve volt és bizonyítványosztás után.
2/4 anonim válasza:
Lehet javítani, hiszen a tanár is ember, ő is hibázhat. Biztos, hogy nem egyszerű, de elvégezhető. Nálunk az előre hozott érettségin kaptunk lapot, és az volt hibás. Rossz dátummal nyomtatták, de azt mondták, hogy kijavítják, csak lábjegyzetelni kell.
3/4 anonim válasza:
Természetesen lehet javítani rajta, amennyiben ezt az idevágó szabályok betartásával teszik. Érthetetlen, hogy az ig. miért tagadta ezt le. A hülye kis csitri kifejezés azonban túl erős, nem gondolod? Egy ped.-nak is kijár a tisztelet, nemcsak neked, amihez bizonyára te is ragaszkodsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát a hülye kis csitri azért ment, mert ennek ez az első osztályfőnöki posztja és egyáltalán nem foglalkozik semmivel, pont úgy mint a vezetőség. Leszarja magasról az egész osztályát már 4. éve.
2008. aug. 14. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!