Felvételi jogorvoslati kérelem ebben az esetben?
Na szóval, mi a barátnőmmel e-bankon utaltuk a 9000 forintot és printscreennel tettük át a bizonylatot a felvire. A felvi reagált amit a levelezőm a spam mappába sorolt.
A ponthatárok kihirdetése előtti héten értesültünk smsben a kizárásról (egy héttel előtte)
Azonnal befizettük újra, bementünk, telefonáltunk, minden.
A pénz beérkezett, belülről is megjött a számla.
Jogorvoslati kérelmet nyújtottam be, mert a felvételiből már kizártak, bár az egyetem 400 pontot adott (maximum és túllépi a ponthatárt)
Mire számíthatok?
juli 30 körül adtuk be, még nincs válasz (feldolgozás alatt) de az educatio ügyfélszolgálatának általános nemtörődömsége miatt nem sok jóra számítok.
Nem sok jóra. Eleve: februárba befizettétek a 9ezret és egészen júliusig bele se néztél az e-felvibe? Nem is érdekelt, hogy a dokumentumokat feldolgozták-e, elfogadták-e?
Bár én már a printscreenes dologra is néztem egy nagyot, hogy azt tényleg komolyan gondoltátok....Na mindegy. Szerintem felesleges volt elküldeni megint a 9ezer forintot, és szerintem el fogják utasítani a fellebbezést. Aztán majd kiderül, hogy hogyan döntenek...
De miért lettetek kizárva?
Már előbb kellett volna szólniuk, hogy kizárnak,
hogy legyen időtök valami más megoldást keresni.
Egyszerűen undorító amit a felvi művel.
Bekasszállják a pénzt, aztán semmi nem érdekli őket-
Gondolom a pénzt (először) még év elején utaltátok.
Meg gondolom a bizonylat is még megvan (amit beszkanneltetek)-
Esetleg teleofnáljatok be, hogy tudnak-e már valamit
azóta, hogy másodszorra is befizettétek a pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!