Most akkor járna nekem az ösztöndíj? Ha nem kapom meg mit lehet csinálni? (többi lent, FONTOS)
Cukrásznak készülök,az iskolába már beiratkoztam,úgy tudtam hogy járni fog az ösztöndíj a gyakorlat miatt(minden héten 5óra a suliban,minden második héten a beosztott étteremben),viszont egy lány aki szintén érettségi után ment oda azt mondta hogy ő nem kapott,valami olyanra hivatkoztak hogy az iskola "ismerőse" az étterem ahova kihelyezték.
Próbáltam után nézni,de semmit nem találtam arról hogy akik OKJ-s képzésre mennek kapnak-e ösztöndíjat,csak annyit hogy érettségi után ingyenes az oktatás.
Találtam egy listát de az nem az OKJ-ra vonatkozik(onnan gondolom mert az OM azonosító számom nem szerepel köztük).
Nyilván nem mindegy hogy jár-e az ösztöndíj.
Tudom hogy az iskolában kéne megkérdeznem hogy pontosan mi van,de az irodában lévő hölgy minden csak nem kedves,egy másik ismerősömtől tudtam meg hogy elvileg nekem járni a szociális ösztöndíj is amiről a nő egy szót sem szólt,a beiratkozásnál annyit mondott hogy fontos hogy félárva vagyok,azt majd elmondja hogy miért csak előbb menjünk végig a papírok kitöltésén amikor meg rákérdeztem nem értette hogy miről beszélek,azt mondta hogy lehet hogy már el is mondta.
Most akkor pontosan mi van?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!