Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki megy innen BGF gólyatáb...

Valaki megy innen BGF gólyatáborba 25-én Siófokra? Ha már volt valaki akkor milyen volt?

Figyelt kérdés

a kereskedelmi(...) karra gondolok

csak én félek, hogy nem fogok senkit sem ismerni? ti egyedül mentek? szerintetek menjek, vagy ne? nem tudom eldönteni:D

vagy ha már volt valaki innen, akkor milyen volt? hogy illeszkedtetek be? odamentetek, és mit mondtatok?

2013. aug. 6. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
nincs közöm a bgf-hez, de a tavalyi videó elég durvának tűnt
2013. aug. 6. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

bocs de konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni de a videók alapján az egyik legjobb gólyatábor a külkeré lehet.

én tavaly úgy mentem gólyabárba (BCE) hogy senkit nem ismertem, de a barátkozás már a vonaton elkezdődött így mikor leszálltam kb. már kialakult a "társaságunk" + rajtam kívül még voltak így páran

2013. aug. 8. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is megyek és ugyan ez a gondom ... de biztos sokan vannak még, akik egyedül mennek. Abban reménykedem, hogy jó lesz a társaság és könnyen fogok szerezni új barátokat :)
2013. aug. 8. 02:50
 4/5 anonim válasza:
Szia! Én tavaly voltam a BGF gólyatáborban és nagyon szuper volt! voltak kínos szituk, de semmit nem kell megcsinálni amit nem akarsz..pihenés nincs, buli, feladatok éjjel-nappal. Érdemes Budapestről menni a vonattal közösen, főleg ha nincs ismerős. Én is úgy mentem h senkit nem ismertem, de még fel sem szálltunk a vonatra és csomó ismerőst szereztem. Semmiképp ne hagyd ki!! Elsősorban a kapcsolatszerzés miatt..meglátod mien jó lesz úgy kezdeni szeptemberben h van egy két ismerős arc...Másrészről kicsit átverés volt, mert azt ígérték h kapunk gólyatáboros DVD-t..úgy hirdették meg h az is benne van az árban, de azt a mai napig nem kaptuk meg..a HÖK lerázott egy levéllel mindenféle kifogásokkal..de ettől eltekintve is csak azt tudom ajánlani h menj el!
2013. aug. 8. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam, a Külkeres GT-ről beszélsz sztem. Amúgy a videó tök másabb hangulatú mint amúgy amilyen maga a GT, kicsit ilyen beetetés hogy mekkora party, aki nek akkora partyarc az úgysem itt lesz az és nem is kell annak lenni. Mindenképp gólyavonattal menj, és még előtte is menj el az ismerkedős estekre mert én ott ismerkedtem össze pár jófej emberrel akikkel már a GT-be is együtt mentem, aztán úgyis megismertem más embereket, de addig sem voltam egyedül. Igen fel kell készülni a dolgokra, vigyél magaddal kaját meg piát, mert a hotel boltjában és a GT büfében elég borsosak az árak, és kaját nem lehet nagyon kapni, az ebéd/vacsora meg nem épp egy gólyára váró italmennyiségre van kitalálva. A lényeg hogy engedd el magad, ha parásabb típus vagy akkor felejtsd a gondokat, most tényleg az lehetsz aki akarsz, ne fogalalkozz un. a határaiddal. De azért nyilván amit nem akarsz azt ne csinálj meg de nem kell prűdnek lenni. Ami a GT-ben történik az a GT-ben marad :) Tavaly többet kellett vetkőzni mint inni, de csajoknak csak bikinifelsőig, kézzel meg takartad magad szóval semmi vészes. Élvezd jól magad a csapatoddal, kb senki sem ismer majd senkit úgyhogy no para. Az elején van egy csomó ismerkedős játék. És hát amúgy lényegében igen. Ott áll melletted valaki, odamész, bemutatkozol aztán együtt buliztok, beszélgettek, isztok miegymás. Úgyis lesz miről beszélni :DD
2013. aug. 21. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!