Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit takar pontosan a lent...

Mit takar pontosan a lent felsorolt végzettségekkel rendelkező szakemberek munkája?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mit is csinál pontosan aki nemzetközi gazdálkodáson, számvitelen, gazdálkodás és menedzsmenten, kereskedelem és marketingen, gazdaságelemző szakon végzett.

Milyen feladatokat látnak el???

2013. aug. 6. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezeknek nincs konkrét foglalkozása. Ugyanolyan látásmóddal rendelkeznek, mint aki nem járt volna x évig egyetemre. (Tapasztalat: 1 évig jártam egy ilyenre a BME-n!) Mesterképzéssel éri meg ezeket elkezdeni. Pl. egy pénzügy vagy számvitel mester szerintem a leghasznosabb.
2013. aug. 6. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne

de szerintem ezek a gazdasági irányban helyezkednek el, pl a vállalkozások pénzügyeit irányítják

2013. aug. 6. 09:56
 3/4 A kérdező kommentje:

"Ezeknek nincs konkrét foglalkozása. Ugyanolyan látásmóddal rendelkeznek, mint aki nem járt volna x évig egyetemre. (Tapasztalat: 1 évig jártam egy ilyenre a BME-n!) Mesterképzéssel éri meg ezeket elkezdeni. Pl. egy pénzügy vagy számvitel mester szerintem a leghasznosabb. "

Köszönöm ezt, a kérdésemre választ nem adó hozzászólást.

Nem arra voltam kíváncsi, milyen látásmóddal rendelkeznek,vagy hogyan érdemes elkezdeni ezeket tanulni, ha ez érdekelt volna, akkor valószínű erre kérdeztem volna rá.

MÉG mindig arra vagyok kíváncsi, hogy mihez ért, mit csinál a megadott szakokon végzett ember.

2013. aug. 6. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kivehetted volna a válaszomból: Szívesebben vesznek fel valakit titkárnői pozícióra gazdasági diplomával, mint érettségivel.
2013. aug. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!