3/13 anonim válasza:
Ha ingyen van akkor nagy bajod nem lesz belőle, sokkal előrébb nem leszel.
4/13 anonim válasza:
Nem hatrany ha van. Amugy manapsag szerintem sem er semmit. Ezt a nyelvvizsgahoz hasonlitanam. Oke, hogy van rola papirod de kesobb ugyis az szamit allaskereseskor, hogy milyen a tenyleges tudasod. Nem a papirt nezik.
5/13 anonim válasza:
Allaskeresesnel mindenkeppen plusz pont,foleg kulfoldon.Sokan mondhatjak,hogy ezt vagy azt tudnak,ha papirokkal nem tudjak alatamasztani.
En megcsinaltam az ECDL-t, es valoban elonyt jelentett allaskeresesnel azokkal szemben,akiknek nincsen.
6/13 anonim válasza:
ha ingyen vagy nem annyira drágán lehetőséged van letenni,akkor miért ne?
:)
7/13 anonim válasza:
Más megközelítés: Minek dobna ki feleslegesen több ezer forintot?
8/13 anonim válasza:
az előttem válaszoló megadta rá a választ :)
és jól tudjuk,hogy egy papír azért sokat számít :)
9/13 anonim válasza:
Ha titkárnő akarsz lenni, akkor előny. Máskülönben nem.
10/13 anonim válasza:
Ha szeretnéd az ECDL-t, és jó vagy infóból - és még középiskolás vagy - akkor szerintem érdemesebb leérettségizni belőle, és ha azt teljesíted legalább 80%-ra (jeles), akkor 5.000Ft adminisztrációs költségért megkapod az ECDL vizsgabizonyítványt. Másrészről pedig az átlagodat is javíthatja egy ilyen érettségi, sőt akár tovább is tanulhatsz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!