Nem "gáz" 28 évesen nappali képzésre jelentkezni? (egyetem)
Miért lenne gáz?
Én is 28 vagyok, nem érzem magam öregnek...
A kérdésem nem a tanulásra vonatkozott, hanem a nappali képzésre. Mert általában arra a gimiből frissen kikerültek jelentkeznek, az "idősebbek" levelezőt választanak.
Ez egyébként mesterképzés lenne, 21 éves a legfiatalabb, számításaim szerint.
Nappalin csak 1-2 évvel idősebbet láttam, levelezőn valóban volt nálunk is 65 éves bácsi.
Én is 28 évesen kezdtem nappalin, államilag támogatottan, nem érzem magamat gáznak. Mégis miért mentem volna levelezőre, ha megengedhetem magamnak a nappalit is? Sokkal jobb a képzés (van összehasonlítási alapom), nappalin kapcsolatokat is tudsz építeni, ami a későbbiekben nagyon jól jöhet még.
Én azt mondom, ha megengedheted magadnak, inkább a nappalit válaszd, senki sem fog kinézni, ne félj!
Nálunk amúgy van bőven jóval idősebb nappali tagozatos is, igaz nem az én évfolyamomban, de kis szak vagyunk, jól ismerjük a felsőbb éveseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!