Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem "gáz" 28 évesen nappali...

Nem "gáz" 28 évesen nappali képzésre jelentkezni? (egyetem)

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez attól is függ h milyen szak.
2013. aug. 4. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha megvan hozzá az anyagi háttered, miért ne?!
2013. aug. 4. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Én is 28 vagyok, nem érzem magam öregnek...

2013. aug. 4. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem unjátok már ?Még 40 fölöttiek is vannak jócskán sőt még egy 65 évessel is beszéltem most miért lenne gáz ha valaki tanulni akar ?
2013. aug. 4. 10:17
 5/8 A kérdező kommentje:

A kérdésem nem a tanulásra vonatkozott, hanem a nappali képzésre. Mert általában arra a gimiből frissen kikerültek jelentkeznek, az "idősebbek" levelezőt választanak.

Ez egyébként mesterképzés lenne, 21 éves a legfiatalabb, számításaim szerint.

Nappalin csak 1-2 évvel idősebbet láttam, levelezőn valóban volt nálunk is 65 éves bácsi.

2013. aug. 4. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Én 21 leszek idén, és most kezdem az orvosit. Nincs másik diplomám. Nem érzem gáznak, miért érezném? Azért, mert végül mégis csak azt fogom tanulni, amit akarok, viszont van már munkatapasztalatom és nem egy nyelvvizsgám? Inkább tiszteletre méltó, ha valaki a kora ellenére is kitart amellett, hogy tanuljon.
2013. aug. 4. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
tanulni sohasem késő. nyugodtan vágj bele.
2013. aug. 4. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is 28 évesen kezdtem nappalin, államilag támogatottan, nem érzem magamat gáznak. Mégis miért mentem volna levelezőre, ha megengedhetem magamnak a nappalit is? Sokkal jobb a képzés (van összehasonlítási alapom), nappalin kapcsolatokat is tudsz építeni, ami a későbbiekben nagyon jól jöhet még.

Én azt mondom, ha megengedheted magadnak, inkább a nappalit válaszd, senki sem fog kinézni, ne félj!

Nálunk amúgy van bőven jóval idősebb nappali tagozatos is, igaz nem az én évfolyamomban, de kis szak vagyunk, jól ismerjük a felsőbb éveseket is.

2013. aug. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!