Ha könyvelő szeretnék lenni akkor az egyetemen/főiskolán milyen szakra kell jelentkeznem?
A pénzügy és számvitelt mondták de arra ahogy néztem nagyon magasak a pontszámok. Van valami 360 körüli pontszámos szak amellyel könyvelőként tevékenykedhetek majd a jövőben?
(Most leszek végzős. Egy sima gimnáziumba járok ami csak érettségit ad.)
Corvinusra nehéz bekerülni
Középszinten szakközépben van olyan képzés, ami után
a mérlegképes könyvelőit el lehet végezni
Mindenhova nehéz bekerülni államin nem csak a Corvinusra... mindenhol 450-60 a ponthatár.
Vagy csinálsz egy olyan gazdasági okj kézpést amit elfogadnak a mérlegképes könyvelő képzéshez vagy gazdasági diplomát szerzel.
OKJ képzéseknek a számvitel része sztem meg se közelíti az alapképzését, szal célszerű alapképzésre menni, elsősorban pénzügy-számvitelre. De ugye itt nagyon magas a ponthatár szal az emberek 99%-a költségtérítésesre tud menni, ami nem olcsó mulatság, és ha te se tudsz/akarsz fizetni akkor marad, amit először írtam,h megkeresed milyen okj képzést fogadnak el a mérlegképes könyvelő képzésnél és azt csinálod.
Nagy hátrányból indulok az egyetemet/főiskolát végző könyvelőkkel szemben?
(Köszönöm az eddigi válaszokat mentek a zöldek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!