Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A státuszom Aktívról Elbocsájt...

A státuszom Aktívról Elbocsájtott lett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az első évemet elrontottam, nagyon csúnyán. Nem teljesítettem a 15 kreditet sem, így a státuszom elbocsájtott lett. Ennek ellenére szeretném újból elkezdeni ugyanezt a szakot, ilyenkor mi a teendő?

2013. aug. 2. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, de én a leírásokból azt veszem ki, hogy lehet.

Hétfőn azért érdemes lenne felhívni a felvit, hogy lehet-e. Én is tévedhetek,

2013. aug. 2. 21:50
 12/15 anonim válasza:
Bár igazad lenne.. :) Köszönöm!!
2013. aug. 2. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

"A pótfelvételi eljárás során csak azoknak a jelentkezése fogadható el, akik a 2013. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban nem jelentkeztek vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyik felsőoktatási intézmény által meghirdetett, 2013 szeptemberében induló képzésre sem. Az augusztusban lezáruló során csak egy intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni."

Itt pl. konkrétan leírja, hogy az ideiről van szó. Ez mondjuk Szeged, de szerintem így van mindenhol.

Sok sikert!

2013. aug. 2. 22:30
 14/15 anonim válasza:
Hát még 1x nagyon köszönöm!! :) Most hulla vagyok, de holnap utánanézek, hogy a pesti sulik közül is van-e lehetőség.
2013. aug. 2. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:

A pótfelvételire aug. 12-ig lehet jelentkezni

Vagyis még jövő héten van időd beadni a jelentkezést

2013. aug. 3. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!