Nem butaság csak azért elmenni fősulira, hogy elmondhassam van diplomám?
Persze,jó dolog az ha az ember több lábon is áll,de nekem semmi közöm nem lesz ahhoz a szakhoz ahova felvettek.Ráadásul tipikus büfészak. Anyuék mondták ,hogy próbáljam meg,legyen diplomám majd utána menjek OKJ-t elvégezni. Tesóm is mondta,hogy jó buli a főiskola,kár lenne kihagyni.
Viszont úgy érzem kicsit időpocsékolás az hogy 3,5 évet eltöltsek fősulin,csak azért,hogy elmondhassam van diplomám.
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Igazi pénzkidobás. Nem tudom, hogy mennyibe kerül 1 félév. A legolcsóbb intézményekben talán 150E Ft, na ezt szorozd be a félévek számával. És akkor még könyveket, jegyzeteket, füzeteket, stb is venned kell. Na meg persze tanulni rengeteget főleg vizsgaidőszakban.
A diploma tényleg jó dolog, ha valaki meg is akarja szerezni és valóban az adott szak érdekli. De így, hogy nem is érdekel, így semmi értelme a pénzkidobásnak. Tanulj azt inkább, ami TÉGED édekel. A te életed, ne a szüleid irányítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!