Szerintetek hülye vagyok, ha budapesti vagyok, és én mégis SZTE-re szeretnék menni programozó informatikus szakra?
Az az igazság, hogy egyrészt azért szeretnék elmenni, mert régi vágyam volt mindig is, hogy egyetemre koleszba menjek, hogy addigra elszakadjak a családomtól, önállósuljak, de így, hogy pesti vagyok, ha itt maradok, ezt nem igen tudom megtenni.
A másik, hogy elégedetlen vagyok az életemmel, és úgymond újat szeretnék kezdeni, és kivételesen ténylegesen tennék valamit a boldogságomért. Vagy fontosabb a tanulás?
Minden pesti számára annyira evidens gondolom, hogy a fővárosban vannak a legjobb egyetemek, ha már itt is van, minek menne máshova. De én el akarok innen menni...
Sokat olvastam a témáról, és azért úgy tűnik, hogy Szeged is elég jó... mármint az egyetem is.
Szerintetek lesz ebből akkora hátrányom, mondjuk később munkavállalásnál, hogy inkább maradjak itt? Mert, hogy ugye mindenki a fővárost favorizálja, biztos a munkaadók is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!