10 hónap alatt meglehet tanulni olyan szinten hegedűn játszani, hogy felvegyenek egy zeneművészeti egyetemre?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 18:09
1/5 anonim válasza:
A nullarol kezdened? Akkor nem. Ha mondjuk napi 12 orat gyakorolsz 10 honapon at, akkor talan, de persze akkor se a Liszt Ferenc Zenemuveszetire, "csak" videkre. (hogy oszinte legyek, ha most kezded el, ebben is erosen ketelkedek, de innen nem tudhatom mennyire vagy elszant es milyen erzeked van a zenehez)
2/5 anonim válasza:
Ha nulláról kezded, akkor minden azon múlik, hogy mennyire van tehetséged hozzá, és mennyi elszántságod és kitartásod van.
Ha már van alapja, akkor szintén elszántság és kitartás! :)
3/5 anonim válasza:
Nem valószínű, én 7 éve hegedülök. És hála egy rossz tanárnak kárba ment 3 évem, és most jutottam el oda, hogy a lehető legkomolyabb darabokat játszhassak, amiket egy fiatal tud.
Nem tartom kizártnak, de otthon nem fogsz tudni megtanulni hegedülni.
4/5 anonim válasza:
Nagyon rossz ezeket negatív válaszokat olvasni ők lehet hogy így gondolják, nincs ebben semmi rossz. Szerintem ha van hozzá tehetséged akkor menni fog de nagyon nagyon keményen kell gyakorolnod órákat naponta. De ha bízol magadban akkor sikerülni fog. Az én álmom az hogy felvegyenek a Liszt Ferenc akadémiára hegedű szakra.. Erre 3 évem van tanár nélkül. Most kezdtem a hegedülést de már évek óta zongorázom. Na mindegy ha tudsz kottát olvasni akkor menni fog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!