Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az a regisztrációs hét az...

Mi az a regisztrációs hét az egyetemen?

Figyelt kérdés
Debrecenbe fogok tanulni , és szeptember 2-6. van a regisztrációs hét. Ez tulajdonképpen mi? Mit kell ilyenkor csinálni? Be kell menni minden nap az egyetemre? Vagy ez , hogy működik , el se tudom képzelni. Szeptember hatodikán lesz a beiratkozásom. Szeptember 8.-án pedig az évnyitó. Szeptember 9.-én pedig kezdődik a szorgalmi időszak. Ez azt jelenti , hogy nekem már szeptember 9.-én nekem már óráim lesznek? Teljesen nem értek ezekhez a dolgokhoz , nem kell lehordani mindenféle lúzernek , mert szerintem mindenki így kezdte.
2013. aug. 1. 16:59
 1/6 anonim válasza:
Kaptál levelet az egyetemtôl? Ha igen, akkor ott van pár sorral lejjebb (legalábbis nekem), hogy melyik nap, hánytól lesz a beiratkozás, fogadalomtètel, èvnyitó, tanítás kezdete, vizsgaidôszak...
2013. aug. 1. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

szept. 9 csak a nyitóünnepség stb. sablon.

De ha én passzívra akarok menni 1 évig akkor hol kell jelezni és mikor?

2013. aug. 1. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

ahogyan az előző válaszoló mondta, neked akkor kell bemenni amikor a te szakod beiratkozás lesz,illetve majd a tanévnyitó :)

gyógyszerész,ugye?! :D

2013. aug. 1. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Reg. héten tárgyfelvétel van, de nektek ha jól tudom felveszi a TO.Nem kell bemenni, csak beiratkozásra.:)

Igen, 9-én már órák lesznek, de csak "lazább stílusban"Persze ezt tárgya/oktatója válogatja.

Ha GYTK-ra jöttök hétfőn matek előadással kezdtek ( már ha marad az órarend:D )

2-es! Kérvénytárból nyomtasd ki a passzív félévre vonatkozót és küldd el nekik vagy személyesen is odaadhatod a beíratkozáskor. Az őszi félévre ha jól emlékszem ők állítják be a passzívot, de tavaszira már neked kell a neptunban. De jobb ha ott megkérdezed, ezek nekem 2 éves infóim. :)

2013. aug. 1. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit hozzátennék, hogy oec-en valszeg a TO veszi fel a tárgyakat, a többi kart nem tudom.Mielőtt még valaki feljelentene a hülye válaszomért. :D
2013. aug. 1. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen gyógyszerész. :)
2013. aug. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!