Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptun, tárgyfelvétel? Mi mit...

Neptun, tárgyfelvétel? Mi mit jelent? (bőv lent)

Figyelt kérdés

Szóval ma megkaptam a coospace felhazsnálónevemet, jelszót nem. Neptunba viszont be tudtam lépni Coospace-es fh. névvel +születésu dátummal.

Na most tárgyfelvételnél már van olyan gomb hogy felvesz.

Ezek szerint fel lehet venni már most? (mert tárgyfelvételkor nem biztos hogy itthon leszek! ami hivatalos vagy nemvágom, most leszek első éves hallgató)

Valamint a Testnevelésnél az van hogy kritérium feltétel, 0 kreditet ér. Most ezt kötelező lesz felvenni? Vagy mit jelent ez h kritérium feltétel?

köszönöm előre is segítségeteket

2013. aug. 1. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
majd kapsz emailt hogy mikor veheted fel. Tesit akkor csinálod meg, amikor akarod, de meg kell.
2013. aug. 1. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:

melyik egyetemre jársz?

mert Szegeden kötelező 2 félév tesi, de ezekre 0 kredit jár

nem írták a levélben,hogy mikor van órafelvétel? általában leírják, szerintem még nincsen, a kar honlapján vannak erről infók tuti

2013. aug. 1. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Most még nem lehet felvenni semmit, nem is engedné a rendszer. Nálunk is kötelező 2 félév tesi, de ezt bármikor teljesítheted. Viszont jó hamar letudni, mert pl nálunk a tesik az elsősök órarendjéhez vannak igazítva és felsőbbévesként nehéz összehangolni.
2013. aug. 1. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hova fogsz járni, de még valószínűleg nincs tárgyfelvételi időszak.
2013. aug. 1. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Bocs, csak elküldtem véletlen

Tehát folytatva:

Menj rá, hogy "felvesz" és valószínűleg ki is fogja írni, hogy nincs tárgyfelvételi időszak. Egyébként ha minden tárgynál 0 a jelentkezők létszáma, akkor ez biztos is.

Nézd meg a honlapon, hogy mikor van a tárgyfelvételi időszak és akkor kell felvenni.

A tesi is egyetemfüggő, nálunk pl. 4 félév kötelező tesi, de 0 kreditet ér. Ott kell lennie a tárgynál, hogy kötelező, kötelezően választható, vagy szabadon választható.

De ha 0 kreditet ér, akkor szinte biztos, hogy kötelező.

2013. aug. 1. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

BGF-KVIK, első éveseknek még nincs kiírva h mikor lesz.

kritérium feltétel van odaírva tesihez, ahova a többi tárgynál választható/kötelező stb.

2013. aug. 1. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:

A tesi nulla kredit szokott érni (nem kell belőle vizsga meg jegy, csak sima aláírás), de sajnos mégis kötelező szokott lenni első két évben legalábbis.

Nézd meg a minta tanterv mit mond.

2013. aug. 1. 13:06
 8/9 anonim válasza:
Ha a KVIK-re fogsz járni, akkor csak a regisztrációs héten tudod felvenni az órákat. Csoportokba lesztek beosztva és felváltva lesz beiratkozás, tárgyfelvétel és egyéb információk a suliról. Ez csak az elsősöknek van, következő évtől augusztus végén tudod felvenni a tárgyakat. A tesi kötelező és nem valami jó, de ez van. :/
2013. aug. 8. 23:47
 9/9 brainshare válasza:
szept. 2-tól lehet majd felvenni, kint van a Neptun - Információk - Időszakok menüpont alatt.
2013. aug. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!