Neptun, tárgyfelvétel? Mi mit jelent? (bőv lent)
Szóval ma megkaptam a coospace felhazsnálónevemet, jelszót nem. Neptunba viszont be tudtam lépni Coospace-es fh. névvel +születésu dátummal.
Na most tárgyfelvételnél már van olyan gomb hogy felvesz.
Ezek szerint fel lehet venni már most? (mert tárgyfelvételkor nem biztos hogy itthon leszek! ami hivatalos vagy nemvágom, most leszek első éves hallgató)
Valamint a Testnevelésnél az van hogy kritérium feltétel, 0 kreditet ér. Most ezt kötelező lesz felvenni? Vagy mit jelent ez h kritérium feltétel?
köszönöm előre is segítségeteket
melyik egyetemre jársz?
mert Szegeden kötelező 2 félév tesi, de ezekre 0 kredit jár
nem írták a levélben,hogy mikor van órafelvétel? általában leírják, szerintem még nincsen, a kar honlapján vannak erről infók tuti
4. vagyok
Bocs, csak elküldtem véletlen
Tehát folytatva:
Menj rá, hogy "felvesz" és valószínűleg ki is fogja írni, hogy nincs tárgyfelvételi időszak. Egyébként ha minden tárgynál 0 a jelentkezők létszáma, akkor ez biztos is.
Nézd meg a honlapon, hogy mikor van a tárgyfelvételi időszak és akkor kell felvenni.
A tesi is egyetemfüggő, nálunk pl. 4 félév kötelező tesi, de 0 kreditet ér. Ott kell lennie a tárgynál, hogy kötelező, kötelezően választható, vagy szabadon választható.
De ha 0 kreditet ér, akkor szinte biztos, hogy kötelező.
BGF-KVIK, első éveseknek még nincs kiírva h mikor lesz.
kritérium feltétel van odaírva tesihez, ahova a többi tárgynál választható/kötelező stb.
A tesi nulla kredit szokott érni (nem kell belőle vizsga meg jegy, csak sima aláírás), de sajnos mégis kötelező szokott lenni első két évben legalábbis.
Nézd meg a minta tanterv mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!