Letörlődött az e-mail amiben a Neptun kódom volt, mi a teendő?
Máskor jegyezd föl azt a kódot egy biztos helyre
(Vagy a mailt nyomtasd ki)
Azt mondták a levélen amit majd az egyetem küld ez is rajta lesz, ez igaz? ÉS meddig kell majd ezt regisztrálni(Mi a regisztráció határideje)? Esetleg valaki kapott már levelet?
Ha tényleg nincs más lehetőség majd felhívom őket,de ha a levélen amúgy is rajta lesz,akkor nem akarom őket feleslegesen zavarni.Egyébként köszönöm a válaszokat :)
Biztos egy szerencsétlen hülye gyerek.Elhiheted nem örömömből írok én ide és azt sem szórakozásból teszem,hogy kimazsolázzam az értékes információkat pár értéktelen/arrogáns hangvételű komment közül.Ha annyira érdekel itt a válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Máris várom az észrevételedet,hogy lehet valaki annyira ostoba,hogy a saját gépén,amit senki más nem használ,bejelentkezve marad egy ilyen oldalon.És még ilyen emberek vannak a felsőoktatásban.Szerintem is kész vicc. Bár szerintem az is hasonló dolog,hogy egyesek bárminemű tudás nélkül kommentelnek,csak azért mert nincs jobb dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!