Élőkövetelmény Neptunban probléma, segítene valaki? BME
Azt írja ki, hogy :
"Tárgyfelvétel nem sikerült!
Végső tárgykövetelmény nem teljesült
A kurzusfelvétel nem sikerült, mert nem sikerült a tárgyfelvétel" a tárgynak elvileg nem lenne előkövetelményez mert első féléves tárgy de elméletnél előkövetelménynél még is azt írja, hogy
"Előkövetelmény(Training.Code=("4N-A2") VAGY Training.Code=("4N-A5") VAGY Training.Code=("4N-A7")) ÉS NEM Alairas()" ez most mit takar?
ezt itt senki nem fogja tudni neked megmondani
szerintem hívd fel holnap a TO-t
Előzetes tárgyfelvétel van, szóval fel kellene tudd venni.
Nekem is volt ilyen tárgyam, hogy megvolt az előkövetelmény de nem tudtam felvenni. Írtam a dékáni hivatalban a tanulmányi felelősnek, aki javította Neptunban a tárgykövetelményt, és fel tudtam venni.
Javaslom, tedd ezt te is.
Direkt írtam, hogy BME-s tárgyfelvételi probléma, aki másik egyetemre jár ott persze máshogy van a tárgyfelvétel, de akkor ne írjon ide hülyeséget ha ezt a rendszert nem ismeri.
Amúgy meg a második és az utolsó válaszolónak a valóban hasznos válaszát köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!