Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Élőkövetelmény Neptunban...

Élőkövetelmény Neptunban probléma, segítene valaki? BME

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy :

"Tárgyfelvétel nem sikerült!

Végső tárgykövetelmény nem teljesült

A kurzusfelvétel nem sikerült, mert nem sikerült a tárgyfelvétel" a tárgynak elvileg nem lenne előkövetelményez mert első féléves tárgy de elméletnél előkövetelménynél még is azt írja, hogy

"Előkövetelmény(Training.Code=("4N-A2") VAGY Training.Code=("4N-A5") VAGY Training.Code=("4N-A7")) ÉS NEM Alairas()" ez most mit takar?

2013. júl. 31. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
nincs tárgyfelvételi időszak, mit akarsz felvenni?
2013. júl. 31. 17:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor más tárgyat miért tudok felvenni?
2013. júl. 31. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

ezt itt senki nem fogja tudni neked megmondani

szerintem hívd fel holnap a TO-t

2013. júl. 31. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
SZERINTEM ne próbálj semmit felvenni. még csak július van.
2013. júl. 31. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Előzetes tárgyfelvétel van, szóval fel kellene tudd venni.

Nekem is volt ilyen tárgyam, hogy megvolt az előkövetelmény de nem tudtam felvenni. Írtam a dékáni hivatalban a tanulmányi felelősnek, aki javította Neptunban a tárgykövetelményt, és fel tudtam venni.

Javaslom, tedd ezt te is.

2013. júl. 31. 18:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Direkt írtam, hogy BME-s tárgyfelvételi probléma, aki másik egyetemre jár ott persze máshogy van a tárgyfelvétel, de akkor ne írjon ide hülyeséget ha ezt a rendszert nem ismeri.

Amúgy meg a második és az utolsó válaszolónak a valóban hasznos válaszát köszönöm szépen.

2013. júl. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!