Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki jön szeptembertől, Szegedre...

Ki jön szeptembertől, Szegedre, ETSZK karra? Valaki segitene a koleszba jelentkezni? Mert ugye ennek a karnak van két kari kollégiuma, de nemtalálom a papirokat hozzá a modulon.

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! én is az ETSZK-ra jelentkeztem.. és éppen a koli odlalait nézegettem az előbb, és olvastam, hogy minden felvételt nyert hallgatónak küldenek a kolihoz felvételi papírt.. bár nem tudom hogy most hogyan lesz, mivel most minden átment elektronikus módba színte (-.-) de állítólag küldenek a felvett hallgatóknak felvételi papírt :)

egyébként én a Herman Ottóba szeretnék jelentkezni de mivel van az ETSZK-nak kari kollégiuma ezért nem valószínű hogy felvesznek, szóval nem hinném hogy sok az esélyem.. pedig akkor tudnék barátnőmmel egy kollégiumban lenni :(

mivel a kari kollégiumok maradtak, szerintem a Madzsart jelölöm meg inkább, közelebb van a sulihoz:) úgy tudom 9800ft/hó és 650m-re van a sulitól..

tudsz valami infót a kolikról? bármit..

sok szerencsét!!! :)

2014. júl. 5. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:

az előző vagyok, nézd csak éppen most találtam ezt, olvasd el, remélem megtudod nyitni,itt elmagyarázzák!

[link]

2014. júl. 5. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!