Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma kaptam meg az egyetemtől a...

Ma kaptam meg az egyetemtől a levelet, lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

A gólyatábort kötelezőnek írják, szeptemberben van, de gondolom nem kötelező elmenni..de lehet h elfogok.15ezer ft..(szerdától-vasárnapig)

Én bejárós leszek, a levélben pedig azt írják h a gólyatábor és tanévkezdés miatt úgy készüljön az ember,hogy nem tud hazamenni csak 13-án(gt-nek 8-án vége,tanévkezdés 9-én)

8-ig kell kiköltöznünk a hotelból majd az utolsó napon, ez után lesz még ebéd, de gondolom az nem gond, hogy én már reggel hazamegyek?egy buli lesz még este 10-től, amire nem hiszem h megyek.

A gólyatábor közben lesz a beiratkozás is, gondolom ezért is lenne jó,ha menne az ember(ha már azt írták h kötelező..)

A másik,hogy neptun kódot nem írtak bele,csak megemlítették,hogy ott kell majd felvenni a tárgyakat,vizsgákat.Az órarend őedig elérhető lesz 5.-étől a honlapon.

FONTOS: Azt írták,hogy beiratkozáskor vigyem az Oktatási Hivataltól kapott felvételiről szóló fénymásolatomat, kaptam az egyetemtől kapott levelek között ilyet, de nem szerepel rajta az Oktatási Hivatal, de gondolom erre gondolnak?

Más kérdés:

Beleírták a levélbe,hogy 20ezer ft-ra számítsunk,hogy költenünk kell majd(könyvek,jegyzetek,furulya vásárlás + ezen felül még leírtak kb 8 tanszert, ami egy órához kell,plusz köpeny,papucs, kiskönyv..ez már majdnem 30..)

tehát elég sokba lesz ez nekem..és még az ebédért is külön fizetni kell naponta egy ezrest

Ahogy számoltam csak ezek majdnem 40 ezer ft..

Nem vagyunk eleresztve egyáltalán :( De ha meg kihagyom a gólyatábort(ami 15 ezer..) félek h nem illeszkedem be, csak 4 embert vettek fel a szakomra..mi lesz ha nem is jönnek ők?

Azt is írták,hogy szociális támogatásra az első tanhéten lesz lehetőség leadni a kérelmet, a kérdésem az lenne,hogy letölthető lesz a dokumentum vagy kitől kérjek majd ilyen lapot?

Beiskolázási egyszeri támogatást is kérhetek?Az is fel lesz töltve automatikusan vagy azt is kérjem inkább?

Bocsi a sok kérdésért, de néhol nem egyértelműen írták számomra..

2013. júl. 30. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem inkább őket zaklasd a kérdéseiddel, ezeknek nagyrészére mi nem tudunk válaszolni, főleg úgy, hogy fogalmunk sincs, hová fogsz járni...

esetleg keresd meg a másik három embert a szakodról, és velük beszélgess, hátha ők már többet tudnak.

gólyatábor nem lehet kötelező, ha fizetned kell érte... esetleg velük beszéld meg, hogy te nem tudnál az egészen ott lenni, csak a beiratkozós stb részeken, mivel anyagilag nem fér bele. minden más kérdéseddel is az egyetemedet zaklasd.

2013. júl. 30. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja még azt kifelejtettem,hogy ugye a NEPTUN kódot nem írták bele, tehát gondolom gólyatáborba kapjuk meg?Bár a programok közt nem szerepel,hogy esetleg 1 órás gépteremben segítenek :) (mert valahol olvastam h szokott ilyen lenni)

Aki nem megy el gólyatáborba,az mégis h tudja meg a kódját?

Vagy ha fent lesz az órarend, akkor tárgyat nekünk nem is kell felvenni még szeptemberben?

2013. júl. 30. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért írtam, mert a nagyja megválaszolható kérdés. Csecsemő és kisgyermeknevelő szakról van szó.

A többi 3 csoporttársamat meg megkeresni így interneten szinte lehetetlennek tartom, már próbáltam :)

A neptunosra hátha kapok választ, SZIE-ről van szó.

2013. júl. 30. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, én úgy tudom, neptun kódot a tájékoztató levélben küldenek.
2013. júl. 30. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt írták h beiratkozáskor kapunk róla tájékoztatást.

Nem volt a levélben kód

2013. júl. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!