22 évesen fogom kezdeni az egyetemet. Nem leszek túlkoros kicsit?
Szia! Hátha te ezt gondolod, akkor én mit mondjak, bújjak el mert 26 évesen jelentkeztem egyetemre! :)
Az egyetem amúgy se korhatáros! Szerencsére! :)
Nem késő legalább nem leszel olyan csicska aki végez a sulival 23 évesen és azt se tudja h ezsik vagy isszák h mit kella a gyakorlatban csinálni!
Én 20 évesen kezdtem el a BME-n azátn az nem ment átmentem Óbudaira itt megy nagyon!
25 évesen legjobb esetben végzek .. most vok 23!
Azért azt is nézd h ne vmi szar szakra menj a legtöbb csak utcaseprőnek mehet el!
Gazdasági suliból a Corvinus a többi shit..
Mérnökiből a BME vagy az Óbudai(itt azért érzem hogy sokkal több gyakorlati oktatás van mint BME-n)!
Jogból ELTE
Orvosiból SOTE, Szegedi Orvostudomány Egyetem!
Nem egy embert hallottam aki elvégezte a kamu sulikban pl. Kodolányi, ÁVF,BKF,BGF,Károli és még sorolhatnám és egy kis ruhaboltban dolgoznak minimálbérért és miért?
Mert a munkáltató ahol szakmai dolgok kellenek azt nem mindenhol tanítják olyan szinten ergó azokat előbb felveszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!