Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csinál egy minőségis...

Mit csinál egy minőségis illetve egy munkavédelmis "mérnök"?

Figyelt kérdés

Állítólag környezetmérnök végzettséggel maximum ezekre van lehetőség.

Nekem baromi meredek, hogy valaki elvileg a környezetvédelemről tanul, a gyakorlatban pedig annak a közelébe se fog kerülni...

Ezek jól fizetettek? Vagy akkor már egy irodai kisegítő munkát éri meg megpályázni?

Mit csinálnak ezek?

Egy környezetmérnök soha se fogja használni a tudását? Sohase fog az egyetem alatt kialakult hivatásának megfelelő területen dolgozni? Így járt, nem ezt a szakot kellett volna választania?

Kérlek segítsetek... Nem az érdekel, amit XY fórumon hallott; hanem haverok, családtagok tapasztalata, saját tapasztalatok...

2013. júl. 29. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a környezetvédelmi mérnök, inkább kémikus szerintem. Azaz tesztelsz, laboskodsz.
2013. júl. 29. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Mi az a környezetvédelmi mérnök?

Az eredeti kérdésre valaki válaszolna?

Egy évet lehúztam egy olyan szakon, ami konkrétan nem azt adja, amit vársz vele kapcsolatban... Nem biztos, hogy átvesznek biomérnökire... Ha ittragadok, nem tudom, hogy mit próbáljak meg kihozni belőle, és miben merjek reménykedni.

Mit csinál egy munkavédelmis vagy minőségakármicsodás "mérnök"? És mi a mérnöki benne?

2013. júl. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!