Mikor szoktak kezdődni az egyetemek? Oktober elejen vagy szeptember vegen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 19:35
1/8 anonim válasza:
Egyik se:D
Szeptember elején. Az már változó, hogy rögtön az első héten, vagy második stb. Persze ahol később kezdik, ott később is fejezik be a szorgalmi időszakot.
2/8 anonim válasza:
A többsége szeptember elején, de van ahol szeptember 2. - 3. hetéig húzzák de hallottam olyanról ahol októberben volt kezdés.
3/8 anonim válasza:
Még szép is lenne, ha októberben.
Beiratkozás sok helyen szept. első hetében van.
Utána óramegbeszélések és utána ált. már kezdődnek az előadások. Esetleg orvosi hatodéven nem így van.
4/8 anonim válasza:
De kar- meg szakfüggő is.
Legjobb a kar honlapját nézegetni vagy megérdeklődni
a tanszéken
5/8 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség, hogy szakfüggő. Speciel az SZTE-n egységes egyetemi naptár van (nem külön karonként, szakonként).
6/8 anonim válasza:
Nálunk szept. 9.-én lesz az első nap. Előtte van a reg hét.
7/8 anonim válasza:
Ha már van órarend, akkor meg tudják kezdeni az órákat.
Esetleg felsőbbéven lehet egy-két olyan tanár, aki
egy-két héttel később tudja elkezdeeni.
De arról akkor tájékoztat (vagy kiírják a teremajtóra)
8/8 anonim válasza:
:D:D Okt. elejen...de jo is lenne! Mi szept. 2-an mar bent fogunk csucsulni. Ellenben Dec.6-an, mar kezdodik a vizsgaidoszak, igy szerintem egesz elviselheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!