Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy működik az egyetemre...

Hogy működik az egyetemre való beíratkozás?

Figyelt kérdés

Oké lehet bugyuta kérdés, de senki sem mondott erről semmit se. A sulimban is készpénzként vették, hogy mi mindent tudunk, így a felvételinél is én olvastam utána a dolgoknak.

A helyzet, hogy felvettek rögtön az első helyre, de nem tudom ezután mi jön. Mármint azt tudom, hogy majd elvileg kapok levelet amit külön a kar küld ki, de valamikor be is kell íratkozni a suliba. Ráadásul valamikor az óráimat is fel kell vennem. Lécci aki tud mondja már el, hogy működik az egyetemeken a beíratkozás, meg minden. A felvételit pld majdnem elrontottuk és nem akarom a beíratkozást is kockáztatni.

2013. júl. 27. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Abban a levélben minden le lesz írva.

A beiratkozást nehéz elrontani. Megjelensz a megadott helyen, megadott időpontban és onnan meg már mondani fogják mit kell csinálni.

2013. júl. 27. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Azt hittem macerásabb. :D

Köszönöm szépen a választ.

2013. júl. 27. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Esetleg nézd meg az iskolád honlapját

Lehet azon is fent van

2013. júl. 27. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Az tényleg jól jöhet, ha megnézed a suli honlapját. Bár nem értem mért fogod a középiskolára pl. azt, hogy elrontottad a jelentkezést is, nálunk középsuliban semmit nem mondtak a felvételiről, mégis ha valakit érdekelt a menete simán utánaolvashatott, de nem is értem a jelentkezést hogy lehet elrontani.

Egyébként a levélben mindent leírnak majd, küldenek majd egy papírt is, amin világosan le van írva, hogy hol és mikor kell megjelenned a beiratkozáshoz, azt elrontani nem nagyon lehet. Annyiból áll az egész, hogy bemész egy terembe, ahol van a beiratkozás, kitöltesz és aláírsz néhány papírt, beragasztasz egy képet a leckekönyvbe, leadod/bemutatod a bizonyítványaidat, hogy valóban érvényes a jelentkezésed és ennyi. Nálunk első félévben még nem kellett felvenni órákat, mindenki egységes órarendet kapott, hogy ne kelljen ezzel bajlódniuk a gólyáknak, lehet, hogy nektek is így lesz és majd csak a második félévtől kell tárgyakat felvennetek.

2013. júl. 27. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Azért a beiratkozást ne próbáljuk általánosítani:D Nálunk be kellett ülni egy terembe mindenkinek, majd mutogatták, hogy melyik részt, hogy kell kitölteni (2 óra hosszás volt). Meg nálunk nincs leckekönyv és a bizonyítványokat se kellett leadni.
2013. júl. 27. 18:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Megnéztem a suli honlapját és tényleg írnak róla, bár csak tavalyi dokumentumok vannak egyenlőre fent.

4-es: Nem a középiskolámra fogom, hanem a tényeket közlöm. Nálunk úgy ment, hogy külön mindenki bement az igazgatóhoz, mert őt tárolták a bizonyítványunkat is szkennelve, így ott intéztünk mindent. De pár nappal a határidő előtt kezdhettük el feltölteni a dokumentumokat, hiába szóltunk már jóval előtte az osztályfőnökünknek is. Úgy hogy pár nappal a határidő előtt kellett az egész e-felvételit lebonyolítani. Így páran eléggé beparáztunk, hogy nem fogunk végezni. De szerencsére minden simánt ment.

Szóval a levélben mindent leírnak. Köszönöm a választ mindenkinek. :)

2013. júl. 27. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
komolyan wazze, nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni, hogy 1-2 hét múlva jön egy ki@szott levél az egyetemtől, amibe MINDEN BENNE LESZ!!!
2013. júl. 28. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom mi a francért kell kiakadni... ez a gyakori kérdések... Úgy gondolom kérdezhetek... Direktbe ide írtam mert úgy gondoltam NORMÁLISAN tudnak majd válaszolni, de téged elnézve kedves 7-es, már kételkedem... -.-" Ne engem hibáztass mert előttem már volt aki megkérdezte. Biztosra akartam menni és ha valami nem tetszik nem kellett volna válaszolnod, de kösz szépen.
2013. júl. 29. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ne engem hibáztass mert előttem már volt aki megkérdezte." - Szerintem pont ezért akadt ki:)

Persze én nyilvánosan nem hurrognék le senkit, de tényleg kicsit idegőrlő napi 100 ilyen kérdést látni, közben csak azt a levelet kéne megvárni. Mert ha a levélben nem lenne benne (biztos benne lesz - ott is emberek dolgoznak, nem droidok, akik elvárják, hogy a kisujjadból nyerd ki az információt), akkor még oké, hogy megkérdezed.

2013. júl. 29. 13:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Nézzétek én nem akartam, hogy akárkit is felidegesítsen a kérdésem. Egyszerűen csak azon az elven vagyok, hogy jobb félni mint megijedni. Mielőtt feltettem a kérdésem nem tudtam mennyi mindent leírhatnak a levélben.
2013. júl. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!