Hogy működik az egyetemre való beíratkozás?
Oké lehet bugyuta kérdés, de senki sem mondott erről semmit se. A sulimban is készpénzként vették, hogy mi mindent tudunk, így a felvételinél is én olvastam utána a dolgoknak.
A helyzet, hogy felvettek rögtön az első helyre, de nem tudom ezután mi jön. Mármint azt tudom, hogy majd elvileg kapok levelet amit külön a kar küld ki, de valamikor be is kell íratkozni a suliba. Ráadásul valamikor az óráimat is fel kell vennem. Lécci aki tud mondja már el, hogy működik az egyetemeken a beíratkozás, meg minden. A felvételit pld majdnem elrontottuk és nem akarom a beíratkozást is kockáztatni.
Abban a levélben minden le lesz írva.
A beiratkozást nehéz elrontani. Megjelensz a megadott helyen, megadott időpontban és onnan meg már mondani fogják mit kell csinálni.
Azt hittem macerásabb. :D
Köszönöm szépen a választ.
Esetleg nézd meg az iskolád honlapját
Lehet azon is fent van
Az tényleg jól jöhet, ha megnézed a suli honlapját. Bár nem értem mért fogod a középiskolára pl. azt, hogy elrontottad a jelentkezést is, nálunk középsuliban semmit nem mondtak a felvételiről, mégis ha valakit érdekelt a menete simán utánaolvashatott, de nem is értem a jelentkezést hogy lehet elrontani.
Egyébként a levélben mindent leírnak majd, küldenek majd egy papírt is, amin világosan le van írva, hogy hol és mikor kell megjelenned a beiratkozáshoz, azt elrontani nem nagyon lehet. Annyiból áll az egész, hogy bemész egy terembe, ahol van a beiratkozás, kitöltesz és aláírsz néhány papírt, beragasztasz egy képet a leckekönyvbe, leadod/bemutatod a bizonyítványaidat, hogy valóban érvényes a jelentkezésed és ennyi. Nálunk első félévben még nem kellett felvenni órákat, mindenki egységes órarendet kapott, hogy ne kelljen ezzel bajlódniuk a gólyáknak, lehet, hogy nektek is így lesz és majd csak a második félévtől kell tárgyakat felvennetek.
Megnéztem a suli honlapját és tényleg írnak róla, bár csak tavalyi dokumentumok vannak egyenlőre fent.
4-es: Nem a középiskolámra fogom, hanem a tényeket közlöm. Nálunk úgy ment, hogy külön mindenki bement az igazgatóhoz, mert őt tárolták a bizonyítványunkat is szkennelve, így ott intéztünk mindent. De pár nappal a határidő előtt kezdhettük el feltölteni a dokumentumokat, hiába szóltunk már jóval előtte az osztályfőnökünknek is. Úgy hogy pár nappal a határidő előtt kellett az egész e-felvételit lebonyolítani. Így páran eléggé beparáztunk, hogy nem fogunk végezni. De szerencsére minden simánt ment.
Szóval a levélben mindent leírnak. Köszönöm a választ mindenkinek. :)
"Ne engem hibáztass mert előttem már volt aki megkérdezte." - Szerintem pont ezért akadt ki:)
Persze én nyilvánosan nem hurrognék le senkit, de tényleg kicsit idegőrlő napi 100 ilyen kérdést látni, közben csak azt a levelet kéne megvárni. Mert ha a levélben nem lenne benne (biztos benne lesz - ott is emberek dolgoznak, nem droidok, akik elvárják, hogy a kisujjadból nyerd ki az információt), akkor még oké, hogy megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!