Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki hogy köszönt el a gyakorlat...

Ki hogy köszönt el a gyakorlati helyéről?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Megsirattam...
2013. júl. 27. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Örültem, hogy végre vége, kikészített az öregasszony, lassú volt és hátráltatott a munkámban, ráadásul az iroda kész átjáróház volt, ha valaki épp szünetet tartott vagy nem volt dolga, akkor oda ültek be pletykálni, amitől nem bírtam a munkámra koncentrálni. Én nem vittem semmit, bementem és aláírattam a papírt, hogy végeztem. Megkért még az öregasszony, hogy maradjak benn neki segíteni, bennmaradtam, de akkor is az volt, hogy 10 percenként bejött valaki és azzal beszélgettek fél órát.

Ha szeretted a gyakorlati helyedet, akkor vigyél be esetleg sütit, amit te sütöttél, virágot vagy apró ajándékot, és ezzel köszönd meg, hogy ott lehettél gyakorlaton. Természetesen én is megköszöntem, de nem költöttem rájuk semmit.

2013. júl. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!