Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen füzeteket, táskákat...

Milyen füzeteket, táskákat stb. dolgokat ajánlotok gimibe?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és megszeretném kérdezni hogy milyen füzeteket vegyek meg hasonló dolgokat.
2013. júl. 26. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanolyanokat, mint eddig 8 évig, nem különbözik ilyen szinten semmiben a 9. osztály.
2013. júl. 26. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De, azért különbözik, ne bszéljünk már hülyeségeket... Nekünk a/5-ös p.icsámnyi füzetbe kellett írnunk általánosban, szerinted az gimiben mire elég ?

Kérdező!

Spirál füzet. Vonalas, sima, kockás, mindenből legyen. Valószínű, hogy sokat fogtok írni, ezért legyen jó pár darab otthon. Nem muszáj felcímkézni, se beborítani meg ilyesmi, ezt snki se nézi. Ha lesz éneked, arra elég egy kis ének füzet, majd kitapasztalod, mire mekkora kell.

Színes se kell már ( bár lehet rajzra igen, én szakközepes voltam, nem volt rajzom), de jó, ha vannak színes filceid. Például a Stabilo tűfilcei. Azzal ki tudod emelni a lényeget, meg bioszon, fizikán, ahol több színt használtok jól fog jönni.

Inkább tollakat vegyél, ceruzával nem fogsz írni.

Hirtelenjénen ennyi.

2013. júl. 26. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A4 es spirál füzet és toll.

Ezeken kívül sose vettem semmit középsuliba.

2013. júl. 26. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy lekorlátoztak titeket még 8. osztályban is az A/5-ös füzettel, az egyéni probléma, ezzel igencsak kisebbségbe tartozol, nem kéne így beszólni, hogy "ne beszéljünk már hülyeségeket". Köszi!
2013. júl. 26. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!Én a második kommentelőnek adnék igazat,mivel nekünk is mindig kis füzet kellett ,szóval akkor inkább legyen otthon több nagy füzet és ne vegyek színes ceruzákat hanem ezeket a vékony filceket.:) rendben ,nagyon szépen köszönöm
2013. júl. 26. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
És egy jó hátizsákot mondanék, A/4-es füzeteket, egy kisebb A/5-ös füzetet vagy egy jegyzetfüzetet, amibe mindig letudod írni az aktuálisan fontos dolgokat,dátumokat és az órarendedet. Tűfilceket, különböző színekben, csak figyelj oda, hogy a papíron is látszódjon a szín, ezért próbáld ki mielőtt megveszed. Szerintem szalagos hibajavítót is beszerezhetsz 1-2 darabot. Arra számíts, hogy vannak olyan tanárok akik azt mondják mindegy milyen füzetet viszel, de vannak akik megkövetelik pl. a simát v. a csíkosat. Ha több füzetet vettél az sem baj, mert jövőre ugyanúgy kelleni fog.
2013. júl. 28. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A spirál füzet tényleg hasznos, de azt cipelni kell. És ha az embernek 7 órája van egy nap, és mindre kell füzet meg ne adj isten könyv/példatár/munkafüzet/szöveggyűjtemény, akkor az baromira nehéz. Ha nem lesz iskolátokban szekrényetek, akkor én azt tanácsolnám, hogy ne spirált vegyél. Én két évig cipeltem őket, majd egyre inkább elment a kedvem tőle és csomószor lapokra írtam, hogy ne kelljen elvinnem. Aztán rájöttem, hogy inkább veszek sima a/4-es füzetet, amiből lehet több kellett, de legalább "megkönnyebbültem" :)
2013. aug. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!