Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megy/ment valaki SZTE GTK...

Megy/ment valaki SZTE GTK gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Kicsit tartok tőle, igaz alapjáraton szeretek bulizni meg ivással sincs gond. De az ilyen ciki feladatokat nem szeretem, levetkőzni, egymás szájából enni, meg hasonlóak..

Szóval nagyon azon vagyok, hogy nem megyek, de ugyanakkor szeretnék is menni ismerkedés végett na meg jó buli, csak ezek a hülye feladatok ne lennének.

Utálok ciki helyzetekbe kerülni.

Tanácsok?

2013. júl. 26. 02:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azon a héten a Balatonon leszek, így nem fogok tudni résztvenni rajta. Egy felsőbb éves ismerősöm azt mondta, hogy a tavalyi GT nagyon ütős volt :D úgyhogy egy kicsit sajnálom hogy idén kihagyom. Egyébként biztos sokan lesznek még akik nem mennek el, szóval nem mi leszünk az egyetlen távol maradottak ha úgy döntesz hogy nem mész :D
2013. júl. 26. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen ezt én is hallottam, de nekem kicsit ez a vetközzünk le meg nyalogassuk egymás testéről le a dolgokat túl űtös..

Bulizni imádok csak nem ilyen formában. :S

2013. júl. 26. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
nem fog rád senki ferde szemmel nézni ha nem mész el. :D Szerintem kicsit túlértékelik ezt az egész gólyatáborosdit :/ Majd szerzel barátokat és ismerősöket a félévek alatt! És rengeteg buli lesz tanév közben is.
2013. júl. 26. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem felsőbb éves ismerősőm azt mondta, hogy ha ezt valaki kihagyja kb. feltetoválhatja magának , hogy szerzetesnek készül.. :D

Na mindegy majd még gondolkozok rajta, aztán majd kiderül, talán nem vetnek majd meg érte ha kihagyom, normális bulikkal majd pótolom..

2013. júl. 26. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Á, ugyan:D biztos csak azért mondta hogy menj el :D
2013. júl. 26. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
végül hogy döntöttél?:)
2013. aug. 5. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazából könnyebb lett a döntés mert még mindig nem tudtam dönteni, de kiderült, hogy pénteken indulunk Horvátországba szóval ez eldöntötte, hogy nem megyek.

Egyben örülök is, de sajnálom is..

2013. aug. 6. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem voltam gólyatáborban, de nem azért mert nem akartam elmenni hanem mert egyszerűen nem volt rá pénzem. Bőven elég kifizetni a tandíjat, nem hogy még táborozni is menjek 20-25 ezer forintért. Természetesen ha lett volna rá pénzem, akkor elmentem volna, de ezen már kár rágódni. És ne aggódj, a diákok 50-60%-a nem ment GT-be, szóval nem mi leszünk a kisebbség :D

2013. aug. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!