Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor hova vettek fel?

Most akkor hova vettek fel?

Figyelt kérdés
356 pontom van és kaptam sms-t, hogy felvettek a második helyen bejelölt szakra, pedig amit első helyen jelöltem be ott is "csak" 347 a ponthatár.

#felvételi #pont #pontszámítás. semmelweis
2013. júl. 25. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy vmit elnéztél? Hogy oda még sincs annyi pontod? Nem hiszem, hogy rosszul küldték volna ki az sms-t, illetőleg csak egy helyre vesznek fel.
2013. júl. 25. 00:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ez a baj, hogy nem értem, hogy most mi van! :/
2013. júl. 25. 01:00
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudod hány pontod van? Nem gondolod, hogy így a ponthatárok után ezt egy kicsit meredek kijelenteni? Te magad is ki tudod számolni, illetőleg efelvin is ott van. Nézd meg ott! De, ha nem tudod mi van, akkor higgy az sms-nek.
2013. júl. 25. 01:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy ne tudnám hány pontom van? A kérdésbe is beleírtam. Azt nem tudom, hogy mi van most. Nem értem a helyzetet és legkevésbé sem szeretnék hinni az sms-nek! ://
2013. júl. 25. 01:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hány pontod van, nézd meg mi az első szakon a határ, ha benne vagy, akkor oda vettek fel, ha nem, akkor nézd a másodikat és így tovább. Egyik ismerősnél is tavaly rosszul küldték az sms-t, nem hiába van ott, hogy nem hivatalos információ.
2013. júl. 25. 01:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez valamennyire megnyugtató, itt ülök a gép előtt gyomorgörcsben.:(
2013. júl. 25. 01:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az e-felvételiben, lehet, hogy rosszul küldték ki az sms-t. Az e-felvételiben ki van jelölve zölddel az a szak, amire felvettek, illetve mindegyik jelentkezési hely mellett ott van, hogy hány pontod van és, hogy mennyi a ponthatár. Ha ezek alapján is úgy látod, hogy rossz helyre vettek fel (amit kétlek, szerintem valamit elnéztél), akkor holnap telefonálj be az ügyfélszolgálatra.
2013. júl. 25. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy minden szakon ugyanannyi pontod van. Ha pl X szakra angol és töri kell, amiből neked van 356 pontod (csak egy példa!), de jelentkeztél Y szakra is, ahová nem az angol meg a töri a felvételi követelmény, hanem mondjuk angol+matek, akkor ott azokból számolják a pontjaidat. Nem tudom, hogy ez-e a helyzet, csak mondom, hogy ez is lehetséges. De persze ahogy már előttem írták is, a felvin minden jelentkezés mellett ott van, hogy milyen pontszámmal indultál a "megmérettetésen". Kíváncsi vagyok, majd értesíts minket légy szíves az eredményről. Drukk, hogy jól gyere ki belőle.
2013. júl. 25. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Én amikor 3 éve jelentkeztem, nekem is két különféle pontszámom volt, mert az elsőként megjelölt helyre más érettségi tárgyakat néztek mint a másodikként megjelölt helyre. Tehát lehet, hogy azon a szakon ahova felvettek (a második helyre) ott 356 pontod van, de ahova elsőre jelentkeztél oda más érettségi tantárgyakat néztek, és lehet hogy azon a szakon csak 346 pontod van, ezért onnan pont lecsúsztál.
2013. júl. 25. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Amit megjelöltél

másodiknak

2019. szept. 30. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!