Szerintetek a ponthatárokat az államilag támogatott képzésekre még csökkenthetik?
Figyelt kérdés
A kommunikáció és médiatudományi szakra jelentkeztem, de még ősszel tele voltak a hírek azzal, hogy 470 a pont, ha valaki be akar jutni az államilag támogatott helyekre. Szerintetek ezt azért még csökkenthetik? Legalább egy tízessel?2013. júl. 24. 17:32
11/19 A kérdező kommentje:
És ilyen, amikor az egyik nem örül az embertársa boldogságának. De én akkor is kicsattanok örömömben, rég voltam ilyen boldog!
2013. júl. 24. 20:34
12/19 anonim válasza:
Gratula! :D Tényleg meglepő volt, nem gondoltam hogy lejjebb viszik :O de grat! :D
13/19 anonim válasza:
Hehe. Te mennyire örülnél más boldogságának, amikor a te boldogságodat egy nyomorult egyetem ba.ssza el azzal, hogy NEM INDÍTJA EL a szakot, amire 30 ember jelentkezett?
Zsebedben egy 4,5-ös diplomával?
Vigasztalna más boldogsága? Aligha.
14/19 A kérdező kommentje:
Mivel az előzőekben nem írtál olyasmiről, hogy nem indítottak olyan szakot, nyilvánvalóan nem tudhattam erről.
2013. júl. 24. 20:40
15/19 anonim válasza:
Való igaz. Persze neked gratulálok, sok sikert hozzá. A felvételi csak egy lépcső, utána bent kell maradni!! :)
16/19 anonim válasza:
Meg nagyon jól kell teljesíteni, rengeteg befolyásos kapcsolatot építeni hogy ezzel a diplomával esélyed legyen elhelyezkedni.
17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem manapság meg egyik területen sem lehet kapcsolatok nélkül jól elhelyezkedni. Ez a való világ (és nem az a szenny, amit a tv-ben adnak).
2013. júl. 25. 08:26
18/19 anonim válasza:
Hát..nem tudom. Még csak most leszek végzős, de két állásajánlatot is kaptam már. Az egyiket másod év végén.
19/19 A kérdező kommentje:
Persze kivétel erősíti a szabályt. Gratulálok! Milyen területen tanulsz?
2013. júl. 25. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!