Corvinus GTK gólyatábor 2013: milyen?
Sok helyről hallottam, hogy elég durva a corvinusos gólyatábor. Mire kell számítani? A feladatok milyenek? :) Tudom, nyilván érdemes elmenni ismerkedés meg minden szempontjából, de mennyire veri ki egy normális embernél a biztosítékot? :)
18/L
Engem is Corvinus GTK-ra vettek fel, nem tudom hogy el merjek-e menni gólyatáborba.. :)
18/L
Sziasztok!
Én is gtk-ra megyek, màr olvasgattam a gólyatáborról itt és pont azt írták, hogy ez még a normálisabb táborokhoz tartozik (nem annyira szivatós, jók a bulik, de nem fetrengenek a hányásban, stb.). Szóval szerintem egyikőtök se habozzon, tuti hogy nagy élmény lesz:))
18/l
Én is G Karra megyek! :) Ti milyen szakra fogtok járni? Amúgy én is azt olvastam, hogy ez még a jobb gólyatáborok közé tartozik.:)
18/L
Szi(sztok)!
Én is a BCE-GTK-ra megyek, vidékfejlesztési agrármérnök szakra. Nagyon érdekelne engem is a gólyatábor :)
üdv!
gtk-ra vettek fel gazdmen-re, és én is tartok a tábortól, egyáltalán nem vagyok bulizós-ivós fajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!