Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit írnak sms-ben ha felvettek...

Mit írnak sms-ben ha felvettek az egyetemre?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mennyi pontom van.. konkrétan megírják, hogy felvettek?

2013. júl. 24. 02:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem, hanem egy upgrade effekt lesz ami hirtelen felvillan körülötted. Az ego ugrik kb 90% ot, meg lesz valami sercegős hangjelenség. Ha nem veaznek fel, akkor valami szomorkás hanghatás kiséretében egy feketés köd vesz körül. Egó csökken 20% ot, de kapsz 5 tapasztalati pontot. Továbbá ezesetben nem von le pénzt.
2013. júl. 24. 05:13
 2/12 anonim ***** válasza:

e-felvételin nézheted meg

szerintem most nem írnak sms-t, de régen azt írták, hogy nem hivatalos forrás szerint ön xx ponttal bekerült yy iskola zz szakára

2013. júl. 24. 07:30
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
"Segítünk! Kérjük ne hagyja ott az iskolát! Ha nem vették volna fel, jelentkezzen másik szakra!"
2013. júl. 24. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Írnak sms-t késő este, éjszaka elvileg.

Amúgy e-felvételin tényleg meg lehet nézni, hogy mennyi a pontod. Szerintem nézd meg és akkor este is meg tudod nézni a ponthatárt és az alapján tudni fogod, hogy felvettek-e. Nem kell az sms-re várni.

Amúgy azt nem tudom, hogy mit írnak pontosan, ha felveszik az embert.

2013. júl. 24. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Én igaz, nem most felvételiztem, de kaptam anno sms-t is. Azt írták,hogy a ponthatár: xx , gratulálunk a sikeres felvételihez. Az, hogy mennyi az én pontom, nem volt benne. Azért emlékszem, mert nem jól számoltam ki, és végül én lepődtem meg, hogy nem 5-tel csak 2-vel voltam a ponthatár felett :)) De az sms-ből kiderült, hogy sikerült :) csak azt nem, mennyivel :)
2013. júl. 24. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Hogy hogy nem tudod hány pontod van? Mi van ha valami zűr van a pontjaid körül, bármi nem stimmel..stb.

Tessék belépni a felvi honlapra..még akkor is ha papír alapon jelentkeztél, még a felvételi határozatot is itt tudod megnézni napok múlva, regisztrációs levelet is itt tudtad megnézni..stb

2013. júl. 24. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly felvételiztem. Azt konkrétan nem írták, hogy felvettek, hanem azt, hogy nem hivatalos értesítés, elértem XY egyetem Z szakának a ponthatárát.
2013. júl. 24. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
dzsízösz, hgoyhogy nem tudod, hogy hány pontod van?
2013. júl. 24. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Idézem:

"Nem hivatalos tájékoztatás:

elérte a(z) (egyetem, kar, szak megjelölés, képzés...) ponthatárát. www.felvi.hu"

2013. júl. 24. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
megkaptam az sms-t és azt írták, hogy elértem.. ezt vehetem úgy, hogy felvettek?
2013. júl. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!