Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap este kiírod facebook-ra...

Holnap este kiírod facebook-ra, hogy hova vettek fel?

Figyelt kérdés
Szimpla kíváncsiság. Én kiírom. :D
2013. júl. 24. 00:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha felvesznek, majd szeptemberbek kirakom a tanulmányaimhoz, de direktbe bejegyzésként nem, nem vagyok hatásvadász.
2013. júl. 24. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor megkérdezem magamtól, hogy azt is kiírnád-e ha nem vettek fel sehova?
2013. júl. 24. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet ki fogom írni. Nagyon sok ismerősöm várja, hogy mi lesz velem, mivel én vagyok az egyetlen, aki most felvételizik, tavaly sajnos nem sikerült. Sokan drukkolnak nekem, és egyszerűbb kiírni, mint mindenkit egyenként felhívni.

Btw: soha semmit nem szoktam kirakni face-re, de ez olyan dolog, amire úgy gondolom az ember büszke lehet és nincs semmi szánalmas, ha kiírja.

2013. júl. 24. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Bejegyzésbe én sem, de hozzáadom az egyetemhez.
2013. júl. 24. 12:23
 15/19 A kérdező kommentje:

Én sem külön bejegyzésbe gondoltam, csak hozzáadom a tanulmányokhoz. Azért örülök, hogy nem csak én lelkesedek ennyire, már kezdtem megijedni, hogy itt mindenki mufurc. :)

Pedig nem tudom minek örülök ennyire, szeptembertől megint éjszakázhatok (remélhetőleg), mint BA-n. :) Na jó, ez csak vicc, igazából élvezem. ;)

2013. júl. 24. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Az olasz és orosz tanáromnak fogok írni, hogy felvettek, ha igen, hova :D Velem együtt izgulnak mind a ketten!!:))
2013. júl. 24. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, van pár rosszindulatú rokonom, hátha megörülnek, hogy nem sikerült :D Majd egy hét múlva talán...
2013. júl. 24. 16:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Juj de gonosz vagy... tetszik. :D
2013. júl. 24. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Kitöltöttem végül az egyetemre vonatkozó infókat, de számukra nem látható.
2013. júl. 24. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!