Holnap este kiírod facebook-ra, hogy hova vettek fel?
Figyelt kérdés
Szimpla kíváncsiság. Én kiírom. :D2013. júl. 24. 00:22
11/19 anonim válasza:
Ha felvesznek, majd szeptemberbek kirakom a tanulmányaimhoz, de direktbe bejegyzésként nem, nem vagyok hatásvadász.
12/19 anonim válasza:
Ilyenkor megkérdezem magamtól, hogy azt is kiírnád-e ha nem vettek fel sehova?
13/19 anonim válasza:
Én lehet ki fogom írni. Nagyon sok ismerősöm várja, hogy mi lesz velem, mivel én vagyok az egyetlen, aki most felvételizik, tavaly sajnos nem sikerült. Sokan drukkolnak nekem, és egyszerűbb kiírni, mint mindenkit egyenként felhívni.
Btw: soha semmit nem szoktam kirakni face-re, de ez olyan dolog, amire úgy gondolom az ember büszke lehet és nincs semmi szánalmas, ha kiírja.
14/19 anonim válasza:
Bejegyzésbe én sem, de hozzáadom az egyetemhez.
15/19 A kérdező kommentje:
Én sem külön bejegyzésbe gondoltam, csak hozzáadom a tanulmányokhoz. Azért örülök, hogy nem csak én lelkesedek ennyire, már kezdtem megijedni, hogy itt mindenki mufurc. :)
Pedig nem tudom minek örülök ennyire, szeptembertől megint éjszakázhatok (remélhetőleg), mint BA-n. :) Na jó, ez csak vicc, igazából élvezem. ;)
2013. júl. 24. 15:27
16/19 anonim válasza:
Az olasz és orosz tanáromnak fogok írni, hogy felvettek, ha igen, hova :D Velem együtt izgulnak mind a ketten!!:))
17/19 anonim válasza:
Nem, van pár rosszindulatú rokonom, hátha megörülnek, hogy nem sikerült :D Majd egy hét múlva talán...
18/19 A kérdező kommentje:
Juj de gonosz vagy... tetszik. :D
2013. júl. 24. 17:02
19/19 anonim válasza:
Kitöltöttem végül az egyetemre vonatkozó infókat, de számukra nem látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!