Ütközik időpontban a gólyatáborom és egy fontos verseny. Melyiket válasszam?

Verseny
Év közben tudsz megismerni embereket. Tesóm se ment el anno gólyatáborba és nem lettek ebből problémái.
És nem feltétlen tudsz megismerni mindenkit. Az ilyen gólyatáborok csak az ivászatról szólnak jó formán.
De a te döntésed. Mi nem dönthetünk miattad.
* ha nem így van) hogy karonként van a tábor szal lehet h a szaktársaiddal meg sem tudsz ismerkedni, mert teszemazt másik csapatban lesznek...
Neked kell mérlegelned. Ha könnyen barátkozós vagy ugyanúgy be fogsz illeszkedni.

Kedves Utolsó!
Jól tudod, a tábor karonként van és lehet, hogy a szaktársaiddal nem is tudnál megismerkedni. A gólyatábor tényleg nagyrészt csak a bulikról és ivásról szól, ha ez közelebb áll hozzátok, mint a kirándulás, vagy mint egy közeli baráttal a nyaralás, akkor válasszátok ezt, ezt nektek kell tudni. Én minden esetre a gólyatábort kihagynám. Mivel 2 éve a sajátomat is kihagytam, utólag pedig kiderült, hogy a szak negyede se volt ott, egyáltalán nem bántam, hogy nem mentem el. Év közben jobban meg lehet ismerni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!