Mi az a gólyabál?

Figyelt kérdés

OKé, hülye kérdés, tudom. De idén én is gólya leszek és akár mennyit törtem magam, elképzelésem sincs arról, milyen lehet. Mibe kell ott leni? És mit "csinálunk"? Olvastam itt, GYK.-n, hogy valami verset mondanak fel meg énekelnek. Akkor ez most olyan mint 8.ban a tanárbúcsúztató csak év elején a suli "köszöntésére"?

Előre is köszi :)

14L

2013. júl. 22. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
csináltatlak veletek néhány hülyeséget, majd 9kor elindul mindenki berúgni a felsőbbévesekkel
2013. júl. 22. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első elég pontosan leírta. Nálunk előszür volt egy ilyen, hogy szivatós feladatok voltak, és ebből ilyen verseny volt az elsős osztályok között. Utána pedig a sulihoz közeli szórakozóhelyen a fél iskola lerszegedett. 17/f
2013. júl. 22. 14:46
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk ez amit az előző válaszadók írtak, a gólyaavató volt. Ott egyenpólóban voltunk, mindenkinek elő kellett adni az osztállyal egy előre betanult színdarabot/tácot/bármi vicceset, aztán jöttek a szivatós feladatok. Gólyabálra nem emlékszem, hogy lett volna, de ott sztem csinos ruha kell és vmi sulibuli féleség lehet, utána meg omlás a többiekkel egyéb vendéglátó egységekben - ez persze opcionális.
2013. júl. 22. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Viszont akkor most azt nem értem, hogy nekünk lesz gólyatábor és elv ott fognak szívatni. De akkor a gólyabálon is ? Vagy így akkor a gólyabálon kimarad a szívatós rész?
2013. júl. 22. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Gólyatáborban biztos lesznek feladatok ahol összeszoknak az osztályok, sztem itt lesznek szívatós feladatok. Lehet, hogy nem lesz akkor külön gólyaavató. A gólyabálon esélyes, hogy szép ruhás buli lesz. Majd kérdezz meg inkább valami felsőbbévest az új suliból! De a bál az bál, és ott sztem nincsenek feladatok, csak tánc meg ilyenek.
2013. júl. 22. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekünk úgy lesz, hogy gólyatáborban ismerkedés lesz, meg játékos feladatok, de szívatni nem fognak. Első héten viszont igen. Bizony, minket 5 teljes napig fognak kínozni, és ami a legjobb, ami sulinkban 3 végzős osztály lesz. Juhéé... a gólyabálon meg úgy lesz, hogy kell mondani egy fogadalmat (elég vicces szöveget kell majd mondani), őrült feladatokat adnak, mint szívatás. Elő kell adnunk majd valami "fergeteges" produkciót, de még senki se döntött mi legyen.. Majd gólyatáborban megbeszéljük. Szóval nálunk így fog lenni a dolog. :)

Próbáld meg beírni youtube-ba hogy "gólyabál" vagy "gólyaavatás".

15/L

2013. júl. 22. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a (DE-n)a gólyabál annyit jelent hogy báliruhába / öltönybe megy az ember, és ott élőzene van és lehet táncikálni.

Meg volt gólyatábor, ez 7 napos itt alvós dolog, vetélkedőkkel, koncertekkel, folyamatos ivászattal. Tehát ismerkedés a csoporttársakkal.

2013. júl. 22. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocsi, most látom hogy csak 14 éves vagy, amit írtam meg egyetemi dolog...
2013. júl. 22. 16:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettek! :) Majd meglátjuk mi lesz.
2013. júl. 22. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:

A "gólyabál" később szokott lenni, mint a gólyatábor.

A gólyabálon lehet táncolni, zene van

2013. júl. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!