Meghamisítottam az év végi bizonyítványom. Mit kapok érte?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, most megyek/mennék 11.-be. Az év végi bizonyítványomban átírtam két jegyet. Elmondtam az osztályfőnökömnek. Többet egyenlőre nem tudok, ő nem mondott semmi komolyat, de mégis mi lehet belőle? Lehetséges, hogy nem rúgnak ki egyből?2013. júl. 22. 00:29
11/19 anonim válasza:
nálunk anno kirúgtak két lányt is ilyen miatt, örülhettek, hogy nem lett belőle komolyabb, bírósági ügy. jó magaviseletű lányok voltak, dökösök, stb... szóval ciki volt nagyon
12/19 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan megmondani, hogy miért csináltam, de már nagyon megbántam. 'közepes'-ről írtam át 'jó'-ra, igen. a pénzet összeszedném valahogy, még ez lenne a legkevesebb:S
utolsó: a tiéd mennyire szigorú iskola?
2013. júl. 22. 10:15
13/19 A kérdező kommentje:
*pénzt, bocsánat
2013. júl. 22. 10:16
14/19 anonim válasza:
Nyugi ez nem közokirat hamisítás, ahhoz fel is kellett volna hivatalos helyen használni, vagy legalább megpróbálni felhasználni. így egy hatalmas butaság csak.
15/19 anonim válasza:
Hármast négyesre? Hát annak meg mi értelme? Azt hittem megbuktál és elégtelent javítottál elégségesre, még azt valahogy ki lehet javítani. De közepes helyett jó nem tudom hogy gondoltad. Anyuci miatt javítottad, mert nem volt képes elfogadni, hogy van két hármas a bizonyítványodba?
16/19 A kérdező kommentje:
nem közokirat hamisítás? ez biztos? végülis tényleg nem használtam fel, egyből elmondtam.
igen, a szüleim miatt, de ez kicsit bonyolultabb.
2013. júl. 22. 11:10
17/19 anonim válasza:
De, közokirat hamisításnak minősül. Nálunk az egyik fiú az ellenőrzőjében húzott át pár jegyet és fegyelmit kapott.
18/19 anonim válasza:
Jajj ne kérdezzétek az okát, sajnos én is tettem ilyet. Megfelelési kényszer, én megtudlak érteni, egyszerűen kikapcsol az ember agya. Sajnos ott szúrtuk el, hogy azt kellett volna hazudni, hogy elhagytad a bizidet és állíttak volna ki újat. Attól függ hogy egyrészt milyen az osztályfőnököd, mert simán eltudná simítani másrészt pedig az igazgató...
19/19 anonim válasza:
szóval engem behívtak anyával együtt az igazgatóiba, de jófej volt az igazgató. Jó tanuló voltam és aktívan részt vettem az iskola életében. Én igaz csak egyet írtam át a matekot. Azt mondta erre az igazgató hogy azt hitte bukást írtam át..Szóval diákcsínynek vette és állítottak ki újat, fegyelmit sem kaptam és ez sehol sem fog szerepel nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!