Mi van akkor ha nem élhetek dékáni méltányossággal mert egyidejűleg több elbocsátási ok is beállt? Újra kell felvételiznem és elfogadtatni a tárgyaimat?
Figyelt kérdés
milyen alternatívákat ismertek? Utolsó éves vagyok és a végére csak sikerült sajnos begyűjtenem egyel több "nem teljesítettet" ráadásul 3x vettem már fel. Ez az egy vizsga választ el az államvizsgától, de úgy érzem most minden ugrott. Mit lehet ilyenkor tenni?2013. júl. 17. 20:24
11/13 anonim válasza:
Még jó, hogy van két (plussz) félév, amit igénybe
lehet venni az ilyen esetekre (államin)
12/13 A kérdező kommentje:
én nem államin vagyok, szóval ezért is meredek ha nem pozitívan bírálja el a dékán a kérelmet... úgy értem 6 félévnyi tandíj után, már a célegyenesben fájdalmasabb a bukás. Biztosan nem vettem fel a vizsgát 6x. 3x vettem fel, ebből 2x nem tudtam megjelenni munkából kifolyólag, haramdjára az utolsó vizsgaidőponton pedig úgy sikerült megbuknom, hogy egyetlen tételt nem néztem át, gondolván úgy sem húzhatom ki, szóval úgy mentem be hogy tuti ötös, csak az a baj hogy nem úgy jöttem ki... shit happens!
2013. júl. 18. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!