Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 24. -e után bármikor küldhetik...

24. -e után bármikor küldhetik az értesítést, hogy felvettek-e?

Figyelt kérdés

levélben küldik? sms? email?

annyi mindent hallottam már

2013. júl. 17. 17:41
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Helyes. Akkor most nézz utána a pontszámítási módszereknek, hogy 24.-én éjfélkor amikor megtudod hogy nem vettek fel, akkor ne írd ki a kérdést, hogy miért olyan magas a ponthatár hogy te nem fértél bele a 250 pontoddal. Hajrá.
2013. júl. 17. 18:16
 22/41 anonim ***** válasza:
A hozzád hasonló hülyékkel mindig jó beszélgetni, tetszik ahogy vergődsz a saját levedben és azt hiszed igazad van :D
2013. júl. 17. 18:17
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Az FSZ képzés is felsőoktatásban van, mégha diplomát nem is ad, de ugyanazon a rendszeren keresztül tudsz bejutni mint egy alapszakra jelentkező.

Ponthatárok meghúzása az alábbi algoritmus segítségével történik:

Az algoritmus a jelentkezők összpontszáma alapján minden szakon felállít egy-egy országos rangsort. Ezt követően a legjobb teljesítményű jelentkezőktől kezdve besorolja őket az általuk első helyen választott szakra és intézménybe. Amikor egy intézmény „megtelt", vagyis elérte a szakra felvehetők maximális létszámát, a program megállapítja a ponthatárt és a rangsorban következő, oda első helyen jelentkező diákot már a másodikként megjelölt képzésre sorolja be, majd így halad tovább. Egy képzés ponthatárát az intézmény kapacitása mellett az befolyásolja, hogy hányan és milyen eredménnyel jelentkeztek oda. Minél több magas pontszámú jelentkező listáján szerepel az adott szak első helyen, annál magasabb lesz ott a ponthatár.

2013. júl. 17. 18:18
 24/41 A kérdező kommentje:

nekem meg tetszik, ahogy lehülyézel valakit akit nem ismersz... így tovább nézz le mindenkit az életedben, élj úgy, hogy mindenki más pancser aki néha ostoba kérdéseket tesz fel a te tökéletes felfogásodnak

csak sajnálni tudlak

2013. júl. 17. 18:19
 25/41 anonim ***** válasza:
57%

csak sajnálni tudlak

Én is téged. Szar lehet ilyen gyökérnek lenni :)

2013. júl. 17. 18:22
 26/41 A kérdező kommentje:
nem rosszabb mint a tökéletesség netovábbjának
2013. júl. 17. 18:24
 27/41 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék, hogy aki elmondása szerint diplomát szerzett miért egy ilyen fórumon oktat ki idegenek :/
2013. júl. 17. 18:25
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ha egy picit is okos lennél hasznot húznál belőle. Annó engem is elküldtek így a halál fas.zára, de ott már felkészülten vártam a harcokat. Tanárokkal, TO-val minden mással.

Az egyetemen lesz.ar.ak. Nagyon. A rendszer is és a tanárok is. Egy vagy a sok közül, egy hallgatói azonosító, semmi más. Ha bármi bajod van vagy utánanézel magadnak, vagy kapsz egy elnéző-lesajnáló mosolyt. Az élet is ilyen az egyetemet tekintsd az élet kapujának.

Most kicsit szállj magadba, ne forrongjon benned, hogy valaki be _mert_ szólni neked, és edzd meg a keresés-skilledet. Egyetemen életmentő. (Amikor majd a tanár a TVSZ ellenesen csinál dolgokat, nem ír ki vizsgaidőpontot, nem enged vizsgázni stb stb.)

Felvételiztél a felsőoktatásba minimum, hogy kened-vágod a felvételi rendszert. Nem besértődni kell utánanézni :)

2013. júl. 17. 18:29
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és még mielőtt tényleg nagyon megsértődsz:

4 év alatt 3x mentem le gólyatáborba vigyázni és oktatni a gólyákat. Ők megkapták ugyanezt amit most te. A többiektől is.

Egyedül a mi karunk volt az akik hallgatói képesek voltak kiállni magukért és nem sírva szaladtak rögtön a hökhöz, hogy a szoknyájuk alatt intézzenek valamit.

Mert megtanítottuk nekik, hogy egyedül magukra számíthatnak, amúgy a rendszer sza.rik rájuk.

Nem mások mint egy kód, és állami támogatás. Ez van erről szól az egyetem.

2013. júl. 17. 18:33
 30/41 A kérdező kommentje:
jó és ez mind indok volt arra, hogy lehülyézz
2013. júl. 17. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!