Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azt hallottam, hogy aki...

Azt hallottam, hogy aki harmadszorra sikertelen kresz vizsgát tesz, attól elveszik az összes jogsiját. Ez igaz?

Figyelt kérdés
B jogsim van és jelentkeztem A125-re de időhiány miatt nem tudtam eléggé felkészülni így 2x sikertelen vizsgám volt..Tudom hogy nem kellett volna belevágni,de amikor jelentkeztem akkor rengeteg szabadidőm volt.
2013. júl. 16. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát- én már a harmadikra biztos nem mennék el.

Nagyon kockázatosnak tűnik, hogy esetleg akkor sem fog sikerülni. Valami következménye biztos van, de nem tudom, hogy mi.

2013. júl. 16. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Meg az rossz még, hogyha az ember nem rakja le a vizsgát,akkor egy idő után elévül.

És a csomó pénz meg kárba veszik.

2013. júl. 16. 23:07
 3/4 anonim válasza:

Miért függene össze pl a motoros meg az autós jogsi?!

Amúgy meg a tanfolyamon eleve felkészítenek és ha már jogsija is van az illetőnek akkor illene elsőre átmenni...:) Ha meg harmadszorra se sikerül és jogsija is van már más kategóriából elgondolkodtató, hogy mennyire biztonságos a közlekedése :)

A te esetedben:

Vegyél egy KRESZ motoros könyvet olvasd el kétszer és hibátlan lesz:) Sok sikert

2013. júl. 17. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megy a zöld kéz mindenkinek.
2013. júl. 18. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!